--> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

JOM BEBASKAN DIRI DARIPADA BELENGGU HUTANG!!!

Thursday, August 21, 2014

Segmen Raya 2014 By Bella Din

Salam.. Jommmmm join segmen ini!! Raya kan masih ada.. Huhu. Klik banner please......



Misya : Nak duit raya.

Wednesday, August 20, 2014

Kek Hari Mati?

Salam.. Kalau anda dihadiahkan kek sebegini semasa Hari Lahir anda, apa agaknya respon anda? Huhu..


Kalau kena silap orang yang sensitif dan tak open minded, silap-silap kena pelempang kat orang yang bagi kek camni. Haha.. Ini macam bukan nak raikan Hari Lahir tapi Hari Mati. Ahaks.. Tapi ada baiknya sebab yela, bila umur bertambah tanda semakin dekat usia dengan kematian. Semua orang akan mati juga nanti right? Jadikan iktibar supaya umur yang baru ni kita jadi lebih baik daripada tahun-tahun sebelumnya...


Kredit untuk Sukan Star TV


Misya : My birthday dah tak lama lagi.

Monday, August 18, 2014

Amaran! Produk Elken bukan daripada Israel!

Salam.. Oops!! Notis pengumuman sudah keluar.. Ini gara-gara ada pihak yang cuba menjatuhkan imej dan kredibiliti Elken menuduh dan menabur fitnah mengatakan produk Elken daripada Israel. Aduhai tergelak besar saya... Kalau ya pun tak suka buat Elken/ tak gunakan produk Elken/ benci atau anti-MLM sekalipun, janganlah pergunakan isu semasa untuk heret Elken masuk dalam isu nonsense sebegini.. Kan dah keluar statement amaran dari admin Elken..;) 




Elken No. 1 in Malaysia.. Local Human Developing Company terbaik di Malaysia. Anda di mana?


Sponsored by Misya Ahmad

Nak boikot produk from Israel, teruskan... Alhamdulillah.. So far saya tiada masalah tentang itu. Sebab Elken ada pelbagai produk boleh menggantikan yang biasa-biasa anda pakai di luar sana.:) Klik SINI untuk info lanjut. 

Misya : Tanda benci tapi rindu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...