expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

JOM BEBASKAN DIRI DARIPADA BELENGGU HUTANG!!!

Tuesday, August 4, 2015

Askar wanita Slip Disc pakai DX

Alhamdulillah thank you Puan Yati shopping Dx Lingerie with us.. Tahniah my partner NikEpong dapat bantu Puan Yati untuk cantik dan sihat dengan DX. Hope masalah slip disc Puan Yati dapat berkurangan. Close deal RM2908 cash Body Shaper set. Thanks for shopping with us!

Sape nak juga jangan tunggu lagi! Jom wasap 016-9561764. Ada tawaran menarik menanti anda sehingga 15 Ogos 2015 ini khas yang untuk pembeli yang membeli dengan kami! ^_^

Monday, August 3, 2015

Shopping Raya istimewa di Elken with Misya!

Salam semua!! Ahha saya tahu ramai kat luar sana peminat produk luar biasa Elken. Sebab di bulan perayaan ni, bertalu-talu wasap saya terima. Ada yang nak cantik, nak slim, nak sihat, nak bagi hadiah pada yang tersayang dan macam-macam lagi. Jadi untuk memeriahkan lagi musim Raya ni saya akan bagi sesuatu yang istimewa jika anda membeli-belah dengan saya. Nak tahu apa dia? Kenalah wasap saya dulu. Hanya yang bertuah saja saya akan berikan tawaran istimewa ini!>_~ Special price ke?? Ada diskaun ke??;) Jeng-jeng-jeng surprise!!! Jadi, apa tunggu lagi? Terhad sehingga 15 Ogos ini sahaja!!! Jom cantik, sihat dan bergaya di Hari Raya dengan Elken! 


Misya : Suka jualan murah.

Thanks Kataubaid review blog Misya....^_^

Salam. Erm rasa cam dah lama tak di review. Almaklum tak  fofuler sangat hehe. So kena la rajin segmen macam segmen anjuran blogger Kataubaid ni. Saya blogger pertama di review hasil daripada penyertaan segmen tersebut. Simple review tapi tetap nak ucap thanks pada Ubai. Uols pun dialu-alukan singgah ke blog Kataubaid ni ya. Nak nampak lebih jelas apa yang Ubai review saya silalah klik SINI atau klik gambar screenshot di bawah.



Misya : Teringat pejuang Islam Khalid bin Al Walid.

Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

Klik banner if nak join

Blog saya mengenai anything yang saya suka untuk coretkan..=)

Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015

Klik banner untuk join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...