--> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 14, 2014

Rindu Elken Winners Nite 2013...

Salam semua.. Pertama kali Winners Nite di tee up oleh leader pada tahun lepas, dah mula rasa terbakar dan terpanggil-panggil untuk join. Sebab katanya ia event terbesar Elken dan akan diraikan penuh gilang-gemilang macam Anugerah Oscar. Huhu serius ke? Mula-mula agak tak percaya sebab saya pernah juga join company lain wat majlis yang sama di tempat yang sama tapi takdelah hebat mana pun. Seat pun banyak kosong.. So, saya fikir Elken pun sama juga... Kot-kot macam anugerah kecemerlangan kat sekolah je kan.. Tapi tetap nak datang sebab 1st time nak tengok apa kehebatan Winners Elken ni...

Akhirnya tiba event yang dinanti-nantikan oleh seluruh warga Elkenian. Perghhhhhhhhhhhhhh masuk-masuk je saya dah terbakar dah tengok betapa grandnya stage dia! Tekaan saya silap! Elken memang menunaikan janjinya menyediakan event sebagaimana yang diwar-warkan. Bukan sekadar indah khabar daripada rupa. 


 Dengan sound effect dan lighting yang sungguh superb! Serius if nak wat event camni mahu berjuta bajetnya! Tapi Elken mampu menganjurkannya!


Masa tu saya hanya melihat dari jauh... Bila seorang-seorang demi seorang diraikan, serius saya jadi terbakar giler! Tak pernah diraikan sedemikian rupa. Paling tidak pun dalam Majlis Konvokesyen masa grad di UKM dulu. Huhu... 

Dari jauh saya lihat leader saya, CCM Kak Ena dan Abg Boy diarak menaiki kereta mewah sebelum naik stage untuk ambil award.. Ya Allah best giler!!!


5 kali mereka menaiki pentas untuk terima 5 awards! Perghhhh luar biasanya leader saya....! 


Kerana mereka berdua lah menjadi inspirasi saya untuk naik ke pentas Winners Nite tahun 2014. Dan saya berjaya merealisasikan impian itu dengan bimbingan dan sokongan mereka yang tak berbelah bagi. Tq upline tersayang!^_^

Hadiah bunga dan teddy bear untuk leader tersayang... Di Elken , lagi orang berjaya lagi kita suka dan kita akan borrow power sehabis baik. Sebab tu tiada istilah bersaing sesama sendiri sebab kami berada dalam 1 bangsa yang sama iaitu bangsa Elkenian. Jayakan diri, jayakan bangsa...

Merasa lah juga naik stage selepas event habis. Perghhh terasa aura kejayaan mula menyerap dalam diri....

Miss this moment! Masa tu saya datang berdua je dengan my fighter Analulu dan Akma. My family pun ada datang tapi balik awal sebab ada hal tak dapat dielakkan.

Bersama-sama senior leader jutawan MCCM MaelCoddy.. Hebatnya dan bangganya dengan kejayaan mereka!

Antara jutawan-jutawan yang telah diraikan.. Status jutawan bermaksud mencapai income kumulatif RM1juta dalam tempoh 3 tahun.. Tahniah jutawan!

Begitu happy nya mereka diraikan! Syukran syukran syukran...

Ahha.. Tahun 2013 artis jemputannya adalah Faizal Tahir.. Perghhh penonton lagi tak berganjak dari tempat duduk.. Sampai kat tangga-tangga pun penuh orang duduk!

Perghh best giler dapat bergambar dengan Faizal Tahir! Nasib tak kena peluk dengan peminat. Ahaksss....

Saya takdelah minat beliau sangat tapi bila dapat tengok live walaupun dari jauh masa tu tetap juga rasa terbakar tengok yang lain mengerumuni penyanyi superstar Malaysia nehhh! Huhu..

Tahun 2013, Faizal Tahir... Tahun 2014, siapa?? Jom dapatkan tiket Winners Nite Elken 2014 anda sekarang! 19 April 2014 bakal mengulangi sejarah kegemilangan winners nite!!! Dah sedia??? Klik SINI untuk maklumat lanjut..=)


Misya : Go for success, money will come.

Shila Amzah bakal muncul dalam Elken Winners Nite 2014!!!

Salam semua.. Wah kejap je Hari Raya Elken bakal tiba. Hari raya?? Huhu.. Yes, Elken pun ada hari raya tau. Setiap tahun event yang paling gilang-gemilang dalam dunia Multi Leve Marketing akan diadakan oleh Elken. Untuk meraikan pencapai-pencapai tabung kereta, tabung rumah, dan jutawan-jutawan terbaru! Dan yang paling bestnya, tahun lepas saya hanya jadi penonton tapi tahun ni saya akan diraikan di atas pentas Winners Nite!!! Syukur Alhamdulillah.........T_T  So, are you ready for Elken Winners Nite 2014??


Akan diadakan di Stadium Putra Bukit Jalil... Menghimpunkan 30 000 orang warga Elkenian dari seluruh dunia termasuk Hong Kong, India, Vietnam, Thailand dan sebagainya! Perghhhh bayangkan bila anda berjalan atas stage nak ambil award sambil disaksikan 30000 orang penonton!!! Dan anda akan diarak menaiki kereta-kereta mewah sebelum sampai ke stage!! Tahun lepas saya dah saksikan dan saya berjanji tahun 2014 saya mesti naik pentas Winners Nite! Alhamdulillah doa saya dikabulkan.. Tiada apa yang mustahil di Elken. "Engkau Layak Kalau Engkau Mahu"

Tarikh keramat 19 April 2014...... Seminggu saja lagi!!!

Kalau bekerja makan gaji atau melakukan bisnes sendiri, sudah pasti bos atau kita sebagai owner bisnes tak mampu nak meraikan kita sebegini hebat. Bukan pangkat dikejar tapi penghargaan setelah berpenat lelah kita berusaha diraikan begitu meriah dan gilang-gemilang! 

Ribuan orang akan datang menyaksikan Winners Nite dan sudah pasti ramai terbakar rentung lepas balik nanti! So para Elkenian datanglah dan bawa ramai-ramai kawan and family.. Tiket RM48 sahaja! Siap dapat free Elken Spirulina 100 biji bernilai RM40.00.. Lorrrrr kos tiket tu sebenarnya RM8 sahaja! Tak rugi pun!! 

Apa yang menariknya winners nite ni?

Kemunculan speaker-speaker hebat merangkap jutawan di Elken... Masing-masing ada perkongsian rahsia yang sangat besar bagaimana mereka boleh melakukan Elken sehingga mencapai income ratusan ribu RM sebulan! One of them adalah my senior leader iaitu Kak Arissa.. Pemecah rekod di Elken mencapai status jutawan income RM100k sebulan dalam masa 2 tahun sahaja! Nak tahu rahsia mereka? Wajib datang dan dengar.. Jangan dok dengar kata-kata negatif orang, orang di luar lebih suka nak tengok kita gagal tapi di Elken semua orang nak berjaya. Nak berjaya, ikut cara orang berjaya buat. Pasti anda pun boleh berjaya! Oooh yes!

Seterusnya.... Jeng-jeng-jeng.. Yes, artis yang sedang popular di Malaysia dan di China siapa lagi kalau bukan Shila Amzah!!!!  Hoyeahhhh! Dapat tengok Shila Amzah live dengan hanya RM48 je tiket??? Serius sangat berbaloi-baloi!!!!

Ramai yang dah komit tiket termasuk saya sendiri, saya dan husband komit 50 keping tiket untuk group kami!!
Tahun lepas datang beberapa orang kali ini kami datang dengan rangkaian.. Syukur Alhamdulillah... Jayakan diri, jayakan bangsa...:)

Dan ramai lagi yang telah komit lebih daripada 1 tiket setiap orang! Perghhh winners nite tempat borrow power terhebat sekali dalam Elken! Siapa datang sorang-sorang tak syok sebab terbakar sorang-sorang takde sape tahu... Ngehehehe.. 











Ini baru sebahagian saja... Tunggu masa event nanti pasti penuh tempat duduk yang disediakan! 

Nak tahu kenapa mereka semua excited melabur tiket untuk WinnerS Nite ini? Rahsianya hanya akan anda ketahui jika anda sendiri yang hadir ke event ini. Perasaan hadir sendiri ke event ini melebihi dari sekadar mendengar perkongsian dari orang lain.


Event paling gilang-gemilang pernah saya saksikan dan tahun ni saya sendiri bersama-sama suami tercinta involve sebagai penerima anugerah Car Fund dan pencapai status DCM. InsyaAllah tahun depan nak naik lagi sebagai pencapai Tabung Rumah pula. Amin... Doakan saya dan suami ya!=) Thank you so much Elken!! Excited!!^_^

Baca juga : Winners Nite 2013

Misya : Pening nak cari baju best untuk naik pentas.

Menikmati kemewahan rasa Magnum Gold....

Salam semua... 1st time saya tengok iklan aiskrim ni terus macam, wow! I want it!!! Penangan Magnum Gold.. Rangkaian aiskrim magnum perisa terbaru dan kelihatan mewah... Dah namanya 'gold' so mesti rasanya ala-ala mewah giteww.... Perghh masyyuknya!!!

Cari punya cari, dapat juga Magnum Gold ni..  Adakah rasanya sedap?

Wajah keceriaan dapat aiskrim! Cuaca memang tengah panas, ermm memang syok ler dapat makan aiskrim best! Nyum nyum!


Huhu warna dia pun gold! Coklat di luarnya dibuat daripada Caramel. Thats why warna kuning. Tak sabar nak gigit untuk rasa kerangupan coklat gold dan susu di dalamnya!

Serius coklat caramel di luarnya sangat tebal dan rangup! Memang kenyanglah makan sebatang aiskrim ni.

SO far memang antara aiskrim terbaik pernah saya rasa. Sebelum ni Magnum Classic pun sodap! Yang Almond dan brownies saya kurang suka sikit. Gold & Classic is the best!=)


Misya : Sundae Cone from McD one of favourite!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...