expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

JOM BEBASKAN DIRI DARIPADA BELENGGU HUTANG!!!

Wednesday, July 1, 2015

Segmen Jom Kenal Raya by ASDYdimension

Klik banner untuk join

Tuesday, June 30, 2015

Saya Nak Kad Raya Dari EJULZ!!!

Klik banner untuk join

SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

Klik banner untuk join
SELAMAT BERPUASA
SELAMAT MENYAMBUT SYAWAL YANG BAKAL TIBA TAK LAMA LAGI.

^____^



Friday, June 26, 2015

Tudung baru, nafkah pakaian dari suami...

Salam. Yeay dapat tudung baru! Hehehe.. Tak tahulah sejak bila saya suka tudung atau baju lace-lace ni. Rasa sweet dan elegan gituu. Wakaka.. Saya ni jarang nak shopping tudung sebenarnya sebab susah nak jumpa yang betul-betul berkenan di hati. Almaklum muka saya ni bulat, salah beli tudung nanti nampak sangatlah kebulatan muka saya ni. Huhu takmo.. Tapi baru-baru ni incik suami belanja saya tudung lace putih ni. Serius sangat mudah nak pakai. Ianya labuh menutup dada tapi still boleh bergaya. Sarung je tanpa pakai pin langsung! 

Kat mana saya beli? Hehe saya pun tak tahu nak promote siapa yang jual tudung ni. Sebab saya dapatkan tudung ni daripada Kak Asnah salah sorang yang wat biz Elken dengan saya. Every week jumpa dia mesti dia bawa tudung-tudung dan baju untuk uniform system terbaru untuk dijual. Belum jumpa lagi dealer tudung yang jual tudung camni.

Tq hubby belikan tudung ni. 2 helai plak tu. Satu lagi warna itam. Nafkah pakaian untuk wife katanya. Oh ada ea? Baru teringat Ustaz Azhar Idrus pun pernah cakap. Suami bukan sekadar wajib bagi nafkah dalam bentuk wang tapi dalam bentuk pakaian juga. Alhamdulillah suami saya ingat kewajipan ini. Setiap tahun mesti dia belanja beberapa pasang baju atau tudung. Bila ditanya kenapa, mesti dia jawab nafkah untuk saya. Ala so sweet.. Hahaha [Gedix]


Misya : Berhijab kerana Allah.



Potluck 2 hari sebelum Ramadhan..

Salam.. Erm dah puasa 9 hari baru teringat nak update entry saya berpotluck bersama-sama teman ofis. Meriah beb! huhu. Jangan melelh plak air liur tu ya. ;) Kebetulan kami baru je lepas habis event besar seminggu sebelumnya maka person incharge event tu iaitu Kak As berbesar hati nak belanja 1 ofis makan. So kami pun sama-samalah menyumbangkan potluck masing-masing. Menu utama iaitu nasi minyak di sponsor oleh Kak As sendiri. TQ Kak As!

Ahha meja utama.. Oops, ini baru 1 meja. Ada 3 meja tau. Hehehe. Macam-macam ada. Spageti, lasagna, laksa dan macam-macam lagi.

Meja air dan deserta. Siap ada rojak lagi tuuu..

Meja ketiga penuh dengan manisan dan kudap-kudapan.

Selfie jap. Hehe..

Inilah Kak As.. 


Serbu jangan tak serbu. Almaklum bulan pose nanti takde dah cenggini. Huhu.

Hanya ini yang sempat saya sumbangkan. Kebetulan baru balik dari Kuantan, borong kopok lekor kat sana. Alhamdulillah licin tau dorang makan! Hehehe..

Nasi minyak yang superb marvelous. 

Seronok sekali sekala berpotluck cenggini. Mengeratkan silaturahim. Kalau tak masuk ofis hadap PC, kul 5 punch card balik rumah. Kurang kemesraan di situ. Hope leh wat lebih kerap. Lepas Raya nanti la. Huhu. Ok Selamat Menyambut Ramadhan!=)

Misya : Officemate saya ramai pandai masak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...