expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

JOM BEBASKAN DIRI DARIPADA BELENGGU HUTANG!!!

Wednesday, September 2, 2015

Segmen blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah

Klik banner untuk join

Tuesday, September 1, 2015

Cantik tak cookware ni? Saya nak bagi PERCUMA!

Salam semua. Good news!!! Setiap kali saya sharing produk dengan customer pasti akan keluar soalan takde freegift ke? Takde hadiah percuma ke? Ahha kali ni kami bermurah hati memberikan anda hadiah percuma bernilai hampir RM400 dengan setiap pembelian pakej DX/Charms Lingerie atau Biopure (Water treatment)!!! Apakah itu??? Hoyeahhhh kami nak bagi set cookware yang sangat cantik dan berkualiti bernilai RM399!!! Seronoknya!! Masak-memasak menjadi semakin mudah dan ceria.. Hehehe...

Apa kelebihan cookware ni? Yang paling penting dia tahan suhu sejuk atau panas. If anda simpan dalam freezer then terus panaskan atas api, cookware ni takkan pecah ok! 

Uols bukan setakat dapat 1 malah 2 set berserta penutup dan senduk! Adoiii ruginyar tak grab!

Nice kan?? Saya dah ada. Anda bila lagi?;)


Inilah kelebihan cookware ni.. Buat para ibu dan isteri yang suka memasak, jangan lepaskan peluang dapatkan cookware mahal percuma ni. Yang belum kahwin pun boleh hadiahkan mak atau bakal mak mertua! [Tips ambil hati bakal mertua];) 

Camne nak dapatkannya??Jom dapatkan rangkaian produk Elken segera dari saya!!! 




Senang je hanya perlu wasap 016-9561764 untuk info lanjut. Promosi terhad sehingga 17 September 2015. Alamak dah nak tamat!!! Laju-laju wasap saya!!! Sihat, cantik, langsing, dapat hadiah percuma!


Misya : Benda free rugi tak grab.

DX & Charms dalam EH! Magazine Vol.2...

Salam semua.. Dah tengok testimoni artis dan selebriti Malaysia menjadi pengguna DX dan Charms dari Elken? Belum?? Kalau belum boleh klik SINI. Tapi yang tu edisi pertama. Kini Majalah Eh! International sekali lagi berkolaborasi dengan koleksi pakaian dalam magic Elysyle iaitu Dx & Charms dalam edisi kedua yang menampilkan lebih ramai artis dan selebriti popular. 

Fresh from oven! Cover Eh kali ni menampilkan Fauziah Gous dan Tasha Shila menggayakan DX & Charms. Sorang masih single, sorang lagi bakal menimang cahaya mata.:)


Kali ni bertemakan "Tubuh bak Jam Pasir".. Memang kajian terhadap DX dan Charms menjurus ke arah menghasilkan bentuk badan ala-ala jam pasir. Tak kira anda kurus atau gemuk, semua boleh dapat shape bak jam pasir!

Sebahagian artis yang berkongsi testimoni mereka. Sari Yanti, Cheryl Samad, Juliana Evans, Cristina Suzanne, Ezlynn dan ramai lagi, DX & Charms bukan pakaian dalam biasa-biasa. Boleh digayakan dengan pelbagai gaya. Para isteri bolehlah dapatkan idea untuk bergaya depan suami tersayang..^_~


Mereka bukan duta berbayar atau model yang dilantik khas tetapi mereka juga pengguna biasa seperti anda. Artis dah cantik nak cantik, anda pula bagaimana? Tetap berpeluang jadi cantik seperti artis!





Fauziah Gous di waktu awal kehamilan sempat juga shooting dan share pengalaman memakai DX. Hot mama to be! Saya dari dulu memang admire dengan body curve Fauziah Gous ni. Tak ramai wanita memiliki bodyshape sesempurna beliau. Dengan memakai DX lebih mudah untuk mendapatkan kembali body curve seperti anak dara semasa berpantang.=)

Tasha Shila.. Di sebalik tabir... Nampak tinggi pula. huhu

Carmen Soo pun ada!

Zahnita Wilson.. One of selebriti yang memang amalkan produk Elken seperti Spirulina untuk kecantikan kulit dan kesihatan tubuh., Boleh baca rahsia Zahnita cantik dan sihat dengan Elken Spirulina di SINI. Kini beliau share tips body yang langsing bak jam pasir dalam Eh! Magazine..

Selebriti berbangsa India, Thanuja juga tak ketinggalan berkongsi testimoni sebagai pemakai DX.

Hope apa yang saya share ni bukan dijadikan bahan oleh keybord worrior ya. Mereka hanya pengguna seperti saya dan anda semua. Eh! Magazine berbesar hati mengeluarkan edisi khas pemakai-pemakai DX & Charms di kalangan artis dan selebriti. Majalah ni tak dijual di pasaran luar sana. Edisi terhad dan digunakan untuk rujukan para wanita yang masih ragu-ragu memiliki sepasang baju dalam magic ini. Sebab ramai yang tanya ada ke artis pakai baju dalam magic ni? Nah, sudah ada beberapa testimoni dari mereka sendiri siap ada photoshoot khas untuk mereka. Hope anda berpuas hati dan yakin dengan kehebatan DX & Charms. Orang biasa sudah, saya sudah, artis sudah, anda bila lagi? Jom try fitting!=)

Nak magazine ni? Cepat contact saya di 016-9561764.=)



Misya : Pakaian dalam membantu dari segi keyakinan diri.

Tuesday, August 25, 2015

Rindu terubat dalam Terminator 5...

Salam.. Sape peminat pelakon Arnold Schwarzenegger (hope tak salah eja)? Ahha saya salah seorang yang minat pelakon otai ni. Hehe. Movie dia yang saya tak pernah miss tengok adalah Terminator. Daripada Terminator 1 sampailah yang ke-5 saya dah tonton. Since ternampak iklan di billboard robot jahat Terminator di tepi highway, terus tak sabar nak tengok sekuel terminator terbaru yang menampilkan kembali hero asalnya iaitu Arnold. Sebab yang dalam filem sebelum ni Arnold muncul sebagai jemputan je. So, ajak la incik suami pi tengok walaupun saya pasti dia tak minat sangat banding Transformer. If tak tengok dari No.1 memang korang akan pening sikit. Sebab story dia ada kaitan dengan sebelum-sebelum ni punya movie. Then, jalan cerita dia banyak bermain dengan putaran masa dahulu dengan sekarang. Kalau tak faham, wat-wat faham je la. Hahahaha...

Poster dia agak gempak la juga. Saya still ingat Terminator 2  si jahat yang beruniform polis dan boleh berubah jadi logam yang tajam tu sangat menakutkan. Bila ditampilkan watak yang sama tapi pelakon yang berbeza memang wat saya lagi teruja nak tengok.

Hoyeahhh terubat rindu nak tengok lakonan Arnold dalam Terminator!=) Robot yang bersalut kulit manusia yang asalnya disetkan untuk jadi pemusnah/penghapus (terminator) tetapi di resetkan untuk menyelamatkan John Connor (penyelamat manusia) akibat serangan nuklear dari virus internet Skynet. Fuh, takutnyer kalau betul-betul terjadi manusia dijajah oleh robot dan mesin.


Untuk terminator terbaru ni saya bagi 3 bintang je kot. Bukan tak best tapi story line dia kurang menyengat sikit. Dari segi lakonan semua memang superb dan banyak aksi yang mendebarkan sampai terperanjat penonton. Huhu.. Tak tahu la akan datang keluar lagi ke Terminator baru. Arnold dah tua tak larat dah nak berlakon. Tapi kalau umur dia panjang, mana tahu Arnold muncul lagi dan berkata 'I'm back!!' Hehehe.... Astalabesta bebeh!


Misya : Terminator 2 is the best.

Loose Piece DX/Charms boleh bayar ansuran AEON!

Salam semua!!! Berita baik!! Disebabkan kehebatan DX & Charms tanpa henti, maka ramai bertanya-tanya boleh tak beli loose piece secara ansuran AEON. Sebelum ni memang tidak dibenarkan sama sekali. Wajib ambil pakej baru boleh ansuran melalui AEON. But Alhamdulillah baru-baru ni company mengkhabarkan loose piece pun dah boleh buat instalment!! Syukur sangat-sangat. Saya dan para dealer lain yang masih aktif memang dah lama menantikan berita baik ini. Sebab ramai customer dah pernah beli set pakej then just nak add-on loose piece cuma tak mampu nak beli via cash/credit card. So, now anda berpeluang memiliki DX/Charms walaupun loose piece!! takpe, beli sikit-sikit nanti dapatlah 1 set!=)   


Harga Cash DP adalah harga ahli secara tunai. If nak guna kemudahan AEON Credit wajib register ahli RM79.50 sebagai syarat. Ezy Pay adalah via credit card 0% interest. Bagi tempoh AEON instalment depends produk apa yang nak dibeli. Instalment sudah termasuk interest 1%. Tetapi tawaran bayaran ansuran ini terhad sehingga 25 September 2015 sahaja!!! So, jangan tunggu lagi. Cepat-cepat hantar kepada saya apa yang diperlukan untuk apply AEON di bawah. Senang saja.. 

Untuk yang bekerja : Ic copy, payslip 1 bulan, bank statement dan epf statement/surat pengesahan majikan (jika ada).

Untuk yang berniaga : Ic copy, salinan SSM, bank statement company 3-6 bulan, bank statement personal 1 bulan.

Untuk agen insurans : Ic copy, statement komisen 3 bulan, bank statement 3 bulan, epf statement jika ada.

Tidak bekerja/suri rumah/ student/blacklist : Ngeeee this one special case.^^ Memang kena cash/credit card. Sometimes bad payment boleh try apply lagi.


Hope info saya ni dapat membantu anda merasai kenikmatan memakai DX/Charms yang superb ni. Info lanjut jangan segan-silu contact saya seperti berikut :


Kalau saya terlambat reply anda, jangan risau saya tetap akan reply. Cuma sometimes tengah ada urusan yang tak dapat dielakkan. Saya sayang semua customer saya. Lets shopping!=)


Misya : Sudah ada 5 set.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...