expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 28, 2017

GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ

Klik untuk join

Segmen : REALSVIORS Bloglist !

Klik untuk join
Azam tahun baru? So far saya tak pernah set azam tiap kali masuk tahun baru sebab bagi saya everyday adalah hari yang perlu keazaman - means kena tahu apa nak buat setiap hari supaya hari tersebut produktif. Cuma maybe sebab tahun baru nanti saya bakal menjadi seorang ibu, so harapan saya agar dapat menjadi ibu yang baik untuk anak saya nanti. Amin.:)

Wednesday, December 27, 2017

Jim's Birthday Giveaway

Klik untuk join

Wednesday, December 20, 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2017, iaitu tepat jam 6.00 petang sehingga hari esok, 6.00 petang 20 Disember 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2017.


Read more: http://www.mialiana.com/2017/12/segmen-24-jam-bloglist-28-mialianacom.html#ixzz51m31OyPz

Monday, December 18, 2017

Chicken Cheesy Bite bikin cheeselover tangkap leleh..

Salam. Dah try pizza terbaru from Pizza Hut? Takdelah baru sangat. Dah launch dari bulan lepas lagi. Saya je baru nak try sebab masa gi awal-awal hari tu boleh pula habis! Bukan 1 outlet, tapi beberapa outlet saya gi pun sama. Agak kecewa juga. Tapi last 2 weeks dapat juga merasa pizza Chicken Cheesy Bite ni di Pizza Hut Quill Mall, KL. Kebetulan ada urusan kerja kat KL beberapa hari, ajaklah husband gi makan pizza ni.



So ok tak rasanya? Siapa peminat cheese confirm tangkap leleh punya! Macam saya. Hehe. Topping dia biasa-biasa je rasanya. Tapi cheese nya sangat banyak wat kita lupa tentang topping. Hehe. Specialnya lagi pizza ni disertakan dengan sos cheese untuk dicicah. Tapi rasa sos ni macam cheesy wedges kfc punya. Haha. Uols bolehlah try selagi masih ada promo. Size regular ni kenyanglah makan untuk 2 orang. Tu pun saya siap bawak balik 2 slices sebab perut dah tak muat. Ngehehe..




Misya : Suka keju tapi tak suka susu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...