expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, February 10, 2016

Senarai Peserta Segmen Bloglisted by Misya 2016

Salam semua. Terima kasih kepada semua peserta yang sudi luangkan masa join Segmen Bloglisted by Misya 2016. Tahniah juga saya ucapkan sebab semua peserta will be bloglisted in my blog. Bloglist fresh dan baru untuk tahun 2016. Yang nak blogwalking boleh terjah ke senarai peserta berikut :


Genap 35 orang yang join. Thanks sume! Maaf lambat update senarai penyertaan uols sebab kesibukan yang teramat sesangat. Fuh.. Nanti saya masukkan dalam bloglist ya. Dan daripada 35 peserta ni, saya janji akan pilih 2 peserta bertuah untuk di review rite? Ok yang tu saya update kemudian. Apa-apa pun thanks sekali lagi!=)


Misya : Masih ada yang sudi.

Tuesday, February 2, 2016

Holiday @Hong Kong & Segmen Bloglisted Misya dianjakkan tarikh tutup.

Salam semua.. Maaf seminggu dua ni tak hapdet pape story langsung. Saya baru balik dari holiday di Hong Kong dan Macau. Nanti saya update story tentang holiday saya ya. Holiday ke Mesir pun belum habis cite lagi, adoi! Hahaha nampak lembsss di situ ya. Huhu saya memang gini. Time busy, busy benor. Time lapang haa bantai sehabisnya update entry. 



Laa ni segmen bloglist saya pun tak sempat ber update. Dah join ke segmen saya tu? Kalau belum takpe saya anjakkan tarikh tutup sampai 5 Februari 2016 ni ya. 

Klik banner if nak join segmen


Misya : Kini lebih tenang.

Segmen Bloglist Beeha 1.0

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Nak tag siapa ya? Haaaaa anda yang tengah baca ni automatik di tag! hehehe...

Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis

Klik untuk join

Friday, January 29, 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...