--> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

JOM BEBASKAN DIRI DARIPADA BELENGGU HUTANG!!!

Thursday, October 23, 2014

Hot item!!!! Arm Shaper menghapuskan lengan yang menggeleber!!

Salam semua!!! Wow!!! Elken launching 1 lagi produk superb yang dahulunya pernah dikeluarkan untuik tempoh limited edition. Disebabkan ianya sangat-sangat laris macam pisang panas, maka start bulan ini Elken keluar kan semula Arm Shaper Special Edition untuk anda semua!!! 


Ramai yang tanya saya kalau pakai set Charms atau DX Verve, ada tak yang untuk kecilkan lengan dan hapuskan lemak-lemak berlebihan dan menggeleber di situ? Actually boleh cuma perlukan urutan dan tarikan lemak yang konsisten setiap hari. Tapi kini dengan Arm Shaper ni, anda pakai setiap hari, hasilnya perghhh memang superb!


Buat mereka-mereka yang ada lengan menggelebeh dan melambai-lambai tu, wajib ada Arm Shaper ni ok! Sangat-sangat selesa dan tidak panas. Boleh dipakai dengan apa sahaja baju untuk gaya yang lebih ekslusif! PM/Wasap 0169561764 untuk pembelian!


Misya : Lemak lembik lebih mudah dibentuk berbanding lemak otot.

Pelbagai jenis bra yang pelik!

Salam.. Ahakss pagi-pagi entry tentang bra! Bukan entry lucah ya!;) Ini lebih kepada suka-suka menghiburkan hati di pagi hari. Huhu. Tak sangka kat dunia ni macam-macam jenis bra wujud rupanya. Semua wanita memang pakai bra kan? Kot-kot anda teringin nak pakai bra yang lain daripada yang lain, mungkin boleh try. Ahakss...

Nasib baik baby patung. Kalau baby betul boleh ke nak angkat gitu guna bra sahaja?

Aiyoooo ini camne nak pakai baju ni?

Ahha.. Ini bra mesra alam namanya..

Bra plastik...

Adoiii ini sekali pakai dah luka-luka dibuatnya. 

Seram jugak tengok bra ni.


Haiyaa... Macam ni pun ada?? 

Sekali tengok macam janggut sotong. huhu

Dah macam lampu raya pun ada. 

Ahha ini yang dipanggil ketam kering!

Ini bra miang namanya sebab ada tangan gatal di situ ya..

Wow... Ala-ala mermaid pun ada.. 


Huhu apakah motif cermin-cermin itu?

Ini mesti bra untuk Hari Krismas ni sebab dah macam pokok krismas pun ada.

Erk! Camne la nak pakai gini..

Wow! Glow in the dark gituuu...

Kreatif!

Ini mesti bra zaman Gladiator khas untuk wanita-wanita semasa berperang bagi pertahanan diri.


Siap kunci bagai.. Memang untuk pertahanan diri tapi agak menyusahkan.


Bra daripada kotak yang direkabentuk dengan kreatif!

Last sekali, haaaaa ambek ko.. Giant bra! Siapakah pemiliknya? huhu...

Yang mana nak dapatkan bra yang sesuai untuk diri sendiri dan boleh cantikkan body boleh klik SINI.


Misya :

Segmen Blog Review 48 Jam #1



http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html
Segmen Blog Review 48 Jam #1

Hai semua!Jemput join segmen simple ini.Syarat mudah je. :)

Syarat Penyertaan Giveaway.

1.Follow blog Wani.
2.Buat entri bertajuk 'Segmen Blog Review 48 Jam #1'.
3.Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4.Tinggalkan URL entri anda dalam ruangan komen entri ini.
5.Segmen ini berlangsung dari 23/10/2014 (9:00 a.m) hingga 25/10/2014 (9:00 p.m).

Berapa bilangan pemenang?Wani akan review blog semua peserta jadi kesemua peserta menang! =D Jadi,apa tunggu lagi,jomlah join! :D




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...