expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 6, 2010

Salam sejahtera....

Terima kasih kerana mendaftar percuma di website saya. Vemma memberikan kita peluang di dua tempat untuk mendapat pendapatan sampingan yang lumayan. Cek akan terus sampai ke alamat saya dan setiap bulan kita berpeluang mendapat cek di vemmabuilder.com sebanyak dua kali selain dari bonus mingguan yang masuk ke akaun kita setiap minggu.

Vemma adalah sebuah perniagaan berkonsepkan MLM dan ianya sah serta mempunyai lesen AJL. Ianya ditubuhkan sejak tahun 2002 di USA dan kini mempunyai cawangan di 58 buah negara termasuk Malaysia, Singapore, Indonesia dan Filipina di Asia Tenggara.

Kenapa saya join Vemma?

Tentu ada sesuatu yang menarik kan, yang membuatkan saya join Vemma... Ok, ini rahsianya.

Melakukan perniagaan Vemma agak mudah kerana ianya dilakukan 100% secara online. Anda disediakan satu sistem yang canggih iaitu autoresponder yang membolehkan anda mendapat downline dari seluruh dunia. Sistem ini bekerja 24jam untuk kita walaupun kita sedang tidur atau berehat.

Laman web Vemma yang dilengkapi dengan sistem autoresponder yang canggih ini akan membantu kita follow up prospek dengan mudah dan membantu mengembangkan rangkaian kita.

Produk Vemma adalah jus nutrisi manggis yang kaya dengan antioksida. Ianya dicipta dengan kulit manggis dan 135000 pakar dan saintis mengakui kulit manggis adalah antioksida yang paling berkesan untuk merawat kanser dan penyakit kronik seperti darah tinggi, diabetes, jantung dan sebagainya. Jus Nutrisi Vemma bukan sekadar jus biasa...ianya juga dicampurkan dengan 25% Aloe vera dan Teh Hijau serta tumbuhan yang hidup subur di kaki gunung berapi.

Produk kita satu aje...Vemma, super antioxidant from mangosteen pericarp. Testimoni yang diperolehi sudah cukup mengukuhkan produk ini adalah antara produk liquid antioksidant terbaik di dunia. Sudah di senaraikan dlm buku rujukan para doktor dunia. Ada sijil halal, sijil kementerian kesihatan. Jadi tak perlu bimbang lagi.

Dengan vemma, kita boleh menjalankan bisnes bukan sahaja di Malaysia malah di seluruh dunia. Dan latest news dari CEO Vemma sendiri, Vemma Malaysia adalah market kedua paling aggresive dan menunjukkan peningkatan yang amat baik berbanding dengan negara lain. Kini Vemma Malaysia sedang meneroka market di Indonesia, Philiphines, Singapore dan akan datang Thailand. Di Asia, kita adalah pioneer.. jadi, kita tidak terlambat hendak bermula...market amat besar

Adakah kita perlu menjual juice nutrisi manggis tu? Tidak ! Anda tak perlu.. Tetapi jika anda suka menjual, itu tiada masalah..

Dalam Vemma, anda berpeluang mendapat limpahan downline daripada upline. Anda hanya perlu membuka dua kaki, 1 kiri dan 1 kanan...kaki kiri, upline akan bantu...akan berikan anda downline. dan anda hanya perlu fokus pada kaki kanan sahaja...

Sebab itulah anda sentiasa mendapat email daripada Vemma yang menyatakan ada org join bawah anda...kerana ia adalah limpahan dari upline..seronok tak dapat duit PERCUMA?

Dalam vemma, kita berpeluang mendapat sehingga 10 bonus. Bonusnya sangat menarik dan anda berpeluang mendapat RM3800 sehingga RM95000 seminggu. Dan bonus anda dibayar secara mingguan, SETIAP MINGGU bukannya bulanan.

Ok, jika anda ada apa-apa persoalan lain tentang Vemma, boleh balas email ini, atau hubungi saya seperti berikut: Anda boleh add saya di fb Aimi Syahirah

Info umum tentang biz termasuk lokasi biz prev di tempat berdekatan anda boleh diperolehi di

http://www.vemmabuilder.com/787793105

untuk pakej http://www.my-successbiz2u.com/pakej

untuk upgred http://www.my-successbiz2u.com/upgred

Kini VeMMA sudah setanding Amway, Tupperware , Avon dan bbrp sykt gergasi dunia yang lain. Dan tidak mustahil dalam tempoh kurang 5 tahun, Vemma akan mengatasi semua sykt gergasi itu berdasarkan system online nya yang cukup hebat dan mempunyai cawangan di hampir 60 buah negara di dunia

UPGRED SEBAGAI PAID MEMBER DENGAN PAKEJ ULTIMATE : 10 BONUS MENANTI KEPADA MEREKA YANG MENGAMBIL PAKEJ ULTIMATE, DAN PAKEJ INI DIAMBIL SEKALI SAHAJA DAN KITA KEKAL DENGAN STATUS ULTIMATE SAMPAI BILA-BILA

LOG POSITION KITA DENGAN UPGRED SEBAGAI PAID MEMBER SEBELUM PUKUL 3 PETANG JUMAAT
(KHAMIS WAKTU USA) SUPAYA DOWNLINE DI POWER LEG ANDA TIDAK MENINGGALKAN ANDA

BERSAMA MENUJU KE PUNCAK KEJAYAAN!!:)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...