expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, June 7, 2010

Rindu ke??

7 Jun 2010, 1.00 pm- Bila dengar lagu ni Realiti Dewi nyanyian Alyah, rasa macam ada kena mengena dengan perasaan ku.. How to settle this feeling?? Honestly, aku memang sukakan dia.. Tapi tak tahu macam mana nak cakap. Mungkin sebab aku seorang perempuan, ada rasa malu yang teramat.. @_@ Aku dah cuba buat apa yang terdaya. Harap-harap dia pun ada perasaan yang sama macam aku. Tapi entahlah.. Sejak kebelakangan ni, macam lain je rasa. Tak call, tak sms.. Is he angry with me? Kalau betul dia marahkan aku, aku rasa bersalah sangat2.. Aku dah minta maaf kalau disebabkan aku, dia dapat macam2 masalah. Aarghh entahla.. Mungkin dia busy dengan kerja nya atau dengan family.. Tapi sememangnya aku rindu pada dia...............................!!! Oh Tuhan, tolonglah.... Pape pun aku kena bersiap sedia atas risiko yang mungkin aku kena hadapi. Harap2 lah tiada kekecewaan melanda diri ini.. Amin..

Realiti Dewi - Alyah

Adakah ku sedang mimpi
dipuncak awan kita menari
mungkin fantasi
bagai ilusi
hanya ku impi

Tawamu penawar hati
buatku tenang dimalam sepi
direaliti yg kuhadapi
sepanjang hari

Hilanglah perasaan ini
terpadam rindu bila kau kembali

Kaulah
dewa yg aku puja
bukakanlah hatimu
untuk cinta

Aku
dewi yg kau merindu
pencinta yg setia
oh sayangku

Dengarlah pintaku ini
luahan hati tidak bertepi
hasrat si dewi
agarmu dewa ada disisi

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...