expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 3, 2010

Simple school reunion

Reunion SMKDE.........

Pada 29 Mei 2010 yang lalu, 1 reunion yang simple tapi happening telah diadakan di P3, Ulu Yam.. Yang hadir, aku, Laili, Ahmad dengan wife nya n Zahir (Their cute baby):), Jay, Amarlina, Salleh, Farid, Yun with husband and Rose with husband.. Walaupun tak ramai, tetap meriah especially melayan keletah si zahir.. Bukan main lagi dapat didukung n dimanja2 oleh aunty-aunty yg comel2.. hehehe.. Thanx Laili sebab tumpangkan kereta.. Next time kalau ada lagi leh pergi sama2..:)

     Dengan Laili... Bertahun tak jumpa.. Akhirnya jumpa juga...:)

Dalam perjalanan, kami tersesat ke kawasan lain. Rupanya P3 adalah kawasan air terjun paling atas sekali.(Kata adik yang jual barang tepi jalan) huhu.. Alhamdulillah sampai juga akhirnya. Tapi tak sangka sekarang dikenakan bayaran RM1.00 untuk masuk. Maklumlah dah lama tak jejak kaki ke Ulu Yam. Last pergi masa zaman sekolah dulu. Excited jugalah nak pergi walaupun ada juga rasa segan nak jumpa kawan-kawan lama.. ngeee...

Aktiviti pertama, BBQ.. Ramai-ramailah kami memanggang ayam, hotdog & udang sebagai hidangan utama. Ahmad memang bestla.. Macam2 makanan dia bawak.. Ada oselow (betul ke eja) hehe, nasi goreng dan lain-lain. Lepas melantak ramai-ramai, kami pun terjun ke dalam air sungai yang sangat lah sejuk! Dah lama tak mandi air terjun, memang excited sangat. Tapi air nya memang sangat sejuk! huhu.. Sesiapa yang tak mandi tu rugi tau..;)



Then sambung makan lagi.. Pastu sambung mandi sambil tangkap gambar sebagai kenang-kenangan.. Disebabkan hari pun semakin kurang cerah, kami pun berkemas dan bersedia untuk pulang.. Walaupun penat, terpaksa juga gagahkan diri naik tangga yang tinggi tu.. Apa-apa pun, semua pulang dengan hati yang gembira..:) Kalau ramai lagi mesti lagi best. Ramai yang cancel last minute.. Tapi takpela, sebagai percubaan untuk diperbaiki pada masa akan datang..

So, hopefully will be another reunion.. Windu kat kawan2 sekolah semua.. Yang dah kahwin, dah ada anak.. Happy nya tengok kawan-kawan happy.. Aku akan doakan kebahagian semua kawan-kawan aku... Doa-doakan untuk saya juga okeys...:)

      With Zahir (Anak amad) yang sangat sporting! Rindunyer.. huhu

Daa...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...