expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, June 14, 2010

Tabahlah wahai hati...:'(

Aaaarrggghhhh...!!! Hari ini aku rasa down sangat2! Entahlah... Aku rasa nak menangis sepuas-puasnya hari ini.. Kenapa jadi macam ni? Kenapa99x?? Aku sedih sangat2.. Kenapa bila kita tak mahu sesuatu tu, kita terpaksa juga belajar untuk menerima.. Tapi kenapa selepas kita dah boleh terima, lain pula jadinya?? Aku betul-betul fed-up! Stressnya.. Nasib baikla aku ni jenis cool.. Leh cover lagi sambil wat kerja di office.. Entahla.. Dahla hari ini aku berpuasa.. Mungkin satu lagi dugaan untuk hari ini.. Aku baru je nak rasa happy, rasa bahagia.. Tapi tiba-tiba mendung, dan hujan membasahi hati dan perasaan ku ini.. Kenapa Ya Allah? Aku sering sahaja diuji.. Sering sahaja menangis.. Aku takut Ya Allah.. Aku takut aku tak cukup kuat nak hadapi semua ni Ya Allah... Ampunkanalah segala dosa-dosaku Ya Allah.. Tolong lah kuatkan hati ini.. Tabahkan hati ini.. Berikanlah aku sinar kebahagiaan... Setelah bertahun-tahun aku menangis.. Tapi dugaan tetap tak pernah putus.. Tolong lah Ya Allah.. Tunjukkanlah jalan agar aku sentiasa dalam lindungan dan keberkatan dariMu.. Kuatkan aku Ya Allah... Kuatkanlah...:'( Amin...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...