expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, June 27, 2010

Why that "name" again?? ~ at Treasury Sport's Day

Em hari ini berjalan seperti biasa. Cuma pagi-pagi lagi aku dah bangun awal pagi. Aku sekeluarga ke Stadium UKM untuk memberi sokongan buat ayahanda ku yang menyertai Sukan Perbendaharaan mewakili Jabatan Akuantan Negara dalam acara Jalankaki 5000m kategori veteran lelaki. Tak sangka ayahanda ku sememangnya cergas dan sihat! huhu walaupun umurnya sudah 50an.. Dapat tempat keempat daripada 7 peserta, cukup menggembirakan kami sekeluarga yang datang memberi support dan jeritan semangat buat ayah.. Tempat ke-4 pun dapat hadiah tau.. Maybe acara veteran kot.. Hadiah dapat sehingga tempat ke-5. Congratz dad!:)

Dan yang paling best, family kami dapat perhatian daripada staf2 AG yang hadir sebagai penyokong dan peserta. Rakan2 ayahbonda ku sememangnya suka mengusik kami sekeluarga. Mungkin ayahbonda ku merupakan pasangan seperti belangkas di pejabat. Dan mungkin juga kehadiran aku dan angah yang tak habis2 kena usik dek staf2 lelaki kat situ. Baik yang bujang mahupun yang dah berkahwin! Kelakar pun ada. Siap memanggil ayah ku "ayah" dan "abah"! Konon2 berangan nak jadi menantu.. Ahakss..

Tapi aku takleh lupa ada seorang lelaki tu.. Dari awal kehadiran ku, dia tak habis2 memandangku dari jauh. Pada awalnya aku tak kisah sangat tapi pandangan nya wat aku rasa pelik. Tapi pape pun, aku turut beri semangat kepada dia sewaktu dia di trek acara larian. Fuhhh..! Memang aku respek kat dia. Sememangnya dia pelari pecut yg hebat!:) Dan dia turut dianugerahkan sebagai olahragawan! Mana taknya, semua acara dia menang emas! Walaupun sekadar berbalas pandangan, but he really catched my mind today..;) Semoga dia berjaya dalam sukan kewangan nanti mewakili perbendaharaan. Good Luck!:) Cuma 1 je aku tak berkenan.. Nama dia mengingatkan ku pada seseorang. Kenapalah nama tu sentiasa ada?? S_A_R_L.. Takde nama lain ke? hmm....

Em nak upload gambar tapi masih belum transfer dalam laptop. Esok2 la kalau sempat.

Em lapar la pulak.. Okla, mahu menikmati makan malam.. Sok dah start kerja balik.

Daa...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...