expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, July 2, 2010

Kenyang+Ngantuk

wahhhhhhhhh... kenyangnye hari ni.. huhu.. mana taknya, lauk-pauk semua sedap2! dengan desert yang pelbagai variety. memang mengancam! oopss! hehe.. lupa pulak nak habaq, hari ni di office, kami buat acara potluck. masing-masing bawa juadah dari air tangan masing-masing untuk dijamu selera beramai-ramai. Em aku sempat juga lah masak sayur brokoli dengan sos tiram pagi-pagi buta tadi. Laku jugak sayur ku.. Then aku pun digelar AJK sayur. wakaka..

Akibat melantak 3 cawan desert yang dipanggil trrr.. trf.. triple.. eh silap, triffle! hah, susah benor nak menyebutnya, hehe.. so aku pun terlentok kekenyangan depan pc ku ni. Sambil menunggu waktu rehat habis, terfikir2 sama ada, nak buat ke tak perkara tu. Ibu ku suruh buat, tapi tiba2 aku rasa takut pulak. Semalam2, bukan main semangat! Hari ni rasa seriau pun ada. Nak wat ke tak ek? Ke petang2 sikit.. Takut dia sibuk dengan kerja. Maklumlah, siapalah aku ini di hatinya.. Cewah! tetibe nak jiwa-jiwa plak. Tapi kalau tak wat, bila lagi nak wat. Hari ni dah hari jumaat. Ahad tak lama lagi. Em tunggu jap lagi lah..

Bila perut dah kenyang, mata pun berat~~ mengantuk. huhu.. Baru jam 2.00 petang.. Ada lagi 45 minit.. Urmm... takpela, tidur kejap lah.. Mata pun memang dari pagi tadi tak cukup tidur. Masak sayur punya pasal! wakaka...

daa....

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...