expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 16, 2010

PerLU kE??

Huhu.. masih tengah berfikir-fikir.. Nak tutup ke taknak blog ni.. Aku ada juga tanya pendapat blogger2 lain. Diorang kata tak perlu tutup. Biarkan je orang nak kata apa. Ini hak kita untuk bersosial. And aku pun masih baru. And baru sedikit orang pertikai itu ini tentang penulisan aku. Dorang kena lagi teruk tapi stay cool.. Em betul juga kan. Buat apa nak layan sangat. Berani kerana benar! Yes that's true! Thanx kawan-kawan especially saudari Faradila.. Thanx bagi aku semangat untuk meneruskan penulisan blog ni..:) Ko memang seorang yang berani mempertahankan hak sebagai blogger! hehe..

So, aku akan meneruskan penulisan blog ku ini. Cuma mungkin lebih terhad tentang hal ehwal semasa. Hal atau aktiviti peribadi mungkin akan dikurangkan. InsyaAllah... :)

Ok jumpa lagi..

~syahirah~

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...