expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 26, 2010

For the Rest of My Life..


For the first time i hear this song, its really... Wow! Sangat indah bait-bait lirik yang diucapkan oleh penyanyi kelahiran Lubnan bernama Maher Zain ni.. Sebuah lagu yang cukup mempersonakan terutama bagi kaum wanita sebab Maher Zain memang ciptakan lagu ni khas buat isterinya yang tersayang.. Soooo romantic!:) His wife is so lucky sebab dapat husband yang sangat menyayangi dirinya. Yang penting cinta dorang sentiasa berpegang kepada ajaran Allah s.w.t. Itulah cinta yang sejati.. Lagu cinta yang penuh dengan kasih sayang dan memohon keberkatan dari Allah. Itulah yang sebaik-baiknya bagi setiap manusia di muka bumi ini..  Kalau dapat jumpa Maher Zain masa dia datang Malaysia hari tu kan best.. My cousin Kak Shaireen and her sister went to the concert. Bertuahnya dorang.. Takpelah.. Just dengar alunan lagu dari Maher Zain pun dah boleh menenangkan hati yang gundah gulana. Sarat dengan mesej dunia dan akhirat dan yang paling penting lagu-lagunya mengikut selera pendengar terkini. Sesuai untuk semua golongan. Antara lagu favourite aku; For the rest of my life, InsyaAllah, Barakallah, Allahi Allah Kiya Karo, Always be There, The Choosen One,  Salam Alayka dan kira semua lagu lah aku suka! huhu..  Dalam masa yang sama boleh belajar English juga tau.. Melihat wajahnya sahaja dah menyejukkan hati.. Diharapkan Maher Zain terus berjaya dalam kerjayanya berdakwah dalam genre muziknya.. InsyaAllah...:)

                         

For the rest of my life.... by Maher Zain
I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...