expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 13, 2010

For mY Love.. Please alerT mE...:)

Assalamualaikum semua.. Hari ni aku sangat exhausted! haha.. Penat selama beberapa hari tanpa rehat yang cukup masih belum hilang. Pergi kerja pun dalam keadaan mamai-mamai.:p Tak kisahlah pape pun, yang penting aku tetap jalankan tugas seperti biasa.

Sekarang aku tengah layan satu lagu yang aku rasa sangat catchy (betul ke ejaan?) and aweet. Nyanyian adik kepada pelakon yang sangat sweet Lisa Surihani (My favourite) iaitu Ana Raffali. Orangnya comel dan mempunyai suara yang best.:) Bila dengar je lagu ni, aku mesti teringat Cik Abang ku Mr. J.. Miss you so much. Terima kasih sayang kerana sentiasa mengingatkan saya bahawa kehidupan perlu diteruskan. Now, aku rasa aku dah jumpa apa yang aku nak. Aku takkan menoleh ke belakang lagi! Chaiyok-chaiyok! ^_^ Melalui lagu ni, saya akan sentiasa ingat bahawa awak adalah yang terbaik pernah saya jumpa. InsyaAllah.. Thanks dear... Tolong ingatkan saya selalu k.:) For you my Love Mr. J,


Tolong Ingatkan Aku by Ana Raffali..

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...