expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 24, 2011

4tH ConTesT || "GOjES piNkY GiRL"^__^

Salam semua.. Bertemu kembali untuk seketika. hehe. Again and again and again.. Aku mahu mengkhabarkan tentang another contest yang aku baru je join. hehe.. Yang ni memang perlukan pertolongan anda semua.. Sama juga macam 3 contest pencarian model yang aku join before this. Boleh refer kat sidebar blog. Undian untuk semua contest tu still berjalan. Pada yang dah vote, ku ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga wat anda semua especially my friends and family. Also kawan-kawan blogger yang sudi menjengah blog ku ini dan membuang undian. (Demam Pilihanraya DUN Tenang ke?) haha.. Sorry start mengarut jap.

Continue to contest yang aku join ni ada kena mengena dengan favourite aku which is my favourite colour... PINK?? Yes PINK! hehe.. Memang contest ni special untuk girl yang pernah bergambar dengan tema pink. Tak kira lah baju ke tudung ke background ke tapi mesti tema pink. Mula-mula macam malas nak join tapi macam best plak hadiah dia. Tapi yang ni bukan untuk jadi model. Hadiah dia bese-bese je.:) Just want to try my luck in wearing pink! Ada ong ka takda ong?? hehe..

How to vote me? First of all, you must get into your facebook account. Mostly korang ada kan.??;)

Then, click this page http://www.facebook.com/pages/Gorgeous-Collection/167825903236290, then click LIKE button to get enter to the contest. 
Please click LIKE under my picture... Makesure "like" at correct picture below...

Smiling from Pinky Girl..^^

Now you are done voting.. Not here but inside the contest okeys...:) So, again, if you like to vote for me, i really appreciate it.. For blogger yang baru follow saya and yang terblogwalking ke sini, sudi-sudilah vote saya ek.. Thank you so much!! I will follow you back.:) And don't forget vote for me for another 3 contests also. Please click the pictures at my blog sidebar.

Lots of LOVE from me and keep voting!! Smile.............^______^



Cik Mesya: Tengah menggila join contest.. New experiences!:)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...