expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 24, 2011

::Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool::

Again!! I'm joining new contest! hehe.. But don't worry.. You don't have to vote for me. hehe.. This is just a blogger contest. But kepada blogger-blogger di luar sana yang berminat boleh join dan tag kan nama saya kalau sudi okeys..:)



Contest ni antara yang menarik minat aku adalah sebab aku tak pernah dengar pon! hehe.. Dengar pada nama pun, wow! Interesting! Tapi memang salute lah blogger yang anjurkan contest ni sebab dia memang kaki contest! hehe.. Kalau tak caya, jom tengok-----> SINI. Oklah, dah nama contest ni pun contest bergambar, so kenalah letak gambar kan.. Gambar siapakah yang mysterious tu? Jeng-jeng-jeng..........;)
:
:
:
:
:
:
:

Gambar siapakah ini..? Mestilah korang tahu kan gambar siapa... Yang tak tahu tu boleh je bertanya siapakah gerangan gadis manis ini. Cewah! ^^ Setakat ni, gambar ni jela yang aku rasa paling sesuai untuk contest ni. Tak tahulah ada kena mengena ke tak ngan nama contest ni. Nampak mata je, tak nampak muka. Bolehlah ek..? Wakaka..:p Harap-harap terpilihlah. huhu.. Oklah, just nak cukupkan syarat penyertaan, aku nak tag Cik Nana, Mama Najla & Fadheela. Nak join? Boleh refer syarat-syarat penyertaan melalui klik pada banner kat atas entri ini or kat sidebar blog ni ye.. Deathline bila? 25 Mac 2011. Lama tuuu!! Cepat join! hehe.. Selamat bercontest! hehe...





Cik Mesya : Wajah seorang gadis ala-ala Arab la kononnya...:p






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...