expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 23, 2011

NeW Contests! Mari VOTE saya beramai-ramai..!!:)

Assalamualaikum semua..:) Bestnya cuti-cuti di hujung minggu ni. Just take some rest and relax.... Kalau hari-hari camni kan best! hehe..

Oklah, last entry aku ada sebut tentang contest baru yang aku join. Boleh refer link ini. Contest apa tu?;) Actually ada 2 contest yang aku join.. Aku saja-saja je try send gambar and Alhamdulillah gambar aku terkeluar as one of the contestant. Thanks to Orange Photography and Butik Mama. Terkejut juga semalam. Apa lagi, excited lah aku berkempen! Kehkeh.. Tapi kali ni slow sikitlah sebab Mr. B a.k.a Berukband aku ni wat hal.. Dah nak kat limit, jadi lembab sangat-sangat. Gara-gara cousin ku mendownload lagu yang sangat banyak hari tu, cepat jela memori dia nak sampai limit. Takpelah, family punya pasal.. Yang penting dia vote aku dalam contest tu. Wakaka.. :p

Eh apa lah yang aku merepek meraban ni. Continue to the contest that i'm joining now.. Ada 2 contest iaitu:

Pencarian Model Sinar Inspirasi by Orange Photography

&


Second: Calon-calon Gadis Ainna's Scarves Pusingan 4 by Butik Mama


How to vote?
First of all, for sure korang kena ada akaun facebook.. Pada yang takde tu, cepat-cepatlah sign-up. hehe. (Dapat komisen tak sebab tolong promote facebook?):p

Now we go to the instructions. Both of contest have same instruction but using different links..

For the 1st contest, please Click LIKE button for both links below..

For the 2nd contest, please Click LIKE button for both links below..

For those yang dah mengundi, thank you so much!:) Really appreciate it. Muah2x!;) Kepada yang belum, silakan mengundi.. And don't forget undi untuk contest sebelum ni juga tau.. Pencarian Model Habibi by Precious Moment Photographer.. Contest ni akan berakhir pada 27 Januari ni. Cara nak undi, klik kat Gambar saya (Tudung puth berbaju biru) di bahagian kanan blog ni..:)

And sesiapa nak join, boleh je hantarkan gambar kat penganjur.. Untuk Orange Photographer tu, tarikh tutup sehingga 28 Febuari 2011. Yang Butik Mama pula sehingga 9 Februari. So, kalau korang berminat cepat-cepat hantar gambar ok.. Dan jangan lupa vote saya sebab saya akan vote anda balik sebagai tanda sokongan.:)

Thank you and selamat mengundi...:) Salam...


Cik Mesya : Kelakar je bila ada haters cuba nak sabotaj aku join contest ni. Pesan aku, tiada paksaan untuk memberikan sokongan dan setiap orang berhak untuk berusaha dalam mempertingkatkan prestasi diri..:)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...