expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 6, 2011

Vote for me in PENCARIAN MODEL HABIBI || PRECIOUS MOMENT PHOTOGRAPHER

Assalamualaikum.. I am still in the mood of PENCARIAN MODEL HABIBI || PRECIOUS MOMENT PHOTOGRAPHER!! hehehe..

GuyS! Wake up and vote for me yah!:) How to send your vote? Follow the instructions below..



English version, click here.




Terima kasih banyak-banyak, Thank you so much, Xie Xie.....:)

Alhamdulillah bila buka je facebook hari ni, tengok dah dapat 50 lebih "like" on my picture. 
Thanks so much yang mengundi.. Tapi aku frust sebab tak dapat lagi nak tulis kat wall tentang status aku sebab kena BLOCK! haha.. Gara-gara aku post terlalu banyak dalam wall orang untuk promote contest ni, tak pasal admin fb block aku daripada post kat wall aku mahupun orang lain. Sedey.... huhu..:(

Tapi takpelah, dengan 200 lebih wall post yang alu buat semalam harap dapat meningkatkan undian. hehehe.. Gila kuasa aku ni.:p But i really excited actually to join this contest. Maybe dah takde benda nak buat sementara dok tanam anggur ni so, i just want to try my luck in this contest. 


Yang dah mengundi tu dialu-alukan untuk promotekan contest ni kepada friends and families...:)



Cik Mesya: Terharu pula bila ramai bagi support bila aku join contest macam ni. huhu..

6 comments :

Glo-w~* said... Reply To This Comment

you look very cute^^ all the best!~

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

Thanx Glo-w..:) vote for me ya!

New Hope said... Reply To This Comment

eh org penyokong PAS pun jadi model juga? hantam sajalah ok nnt i vote u

SK CINA JADI PILIHAN

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

hehe.. saje ske2 join nk jadi model muslimah.:) thanks..:)

Che Kay said... Reply To This Comment

KELAS KAU MARIA!

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

haha.. che kay! dun 4get 2 vote for me ya!;) thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...