expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 4, 2011

1st time OutdOOr PhOtOshOOt by pOLarizE phOtOgrapHy

Salam semua..:) Just want to share my experience during photoshoot with Polarize Photgraphy team.
Photoshoot ni last week kat Taman Botani, Putrajaya.
Thanks to Amirul, Acap, Saffura (Sian dia tak sihat masa ni) and sape ntah lagi sorang nama. huhu.. (Sorry akak lupa nama ko dik):p
Dorang ni baru lagi dalam dunia photography. This is the first time dorang buat shoot untuk modelling. Kira aku jadi model tak rasmi dorang lah untuk promote team dorang. huhu..
Leh tengok kat page Polarize Photography ni..

Dalam page dorang tu ada gambar-gambar aku yang telah dorang hasilkan. 
Ni 1st time aku join outdoor photoshoot by photographer yang best ni. huhu. Actually dorang semua masih muda. Pangkat adik-adik je semua tapi disebabkan minat yang mendalam terhadap bidang ni, dorang tubuhkan team dorang sendiri. So now dorang baru mula nak belajar untuk melangkah lebih jauh dalam bidang photography ni.

Untuk korang semua, akak ucapkan Selamat Berjaya k.=) 

Kat sini aku masukkan lah sikit gambar-gambar yang telah aku edit sendiri untuk tatapan korang semua. huhu. Nak tengok yang original, klik link kat atas tu ye. huhu..

First time photoshoot, nervous juga! huhu.. Nak senyum pun teragak-agak. Dahlah pakai braces!:p Kenalah cover-cover sikit kan..;) Plus cuaca agak panas, membataskan pergerakan. :p


Incik J duk usha awek ye kat belakang tu..?;))



Kipas tarian.. huhu



This is the favourite picture forever! hehe..

So guys, only this i can share with all of you. Hopefully saya dapatlah melangkah lebih jauh dalam dunia modelling ni. InsyaAllah.. Nak cari pendapatan lebih sebenarnya.. Doa dan sokongan anda semua amat dihargai. Love you all!!=)


Cik Mesya : Nervous tunggu beberapa result modelling contest yang tengah berlangsung. Berjaya untuk salah satu pun dah Alhamdulillah..:)



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...