expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, April 30, 2011

Cepat undi saya!! Last day until 1 Mei 2011 (3.00pm)..

Salam semua.. Em dah lama tak udpate blog. Minggu ni aku tersangatlah busy! Terkejar sana sini.. huhu.. Sekarang pun tengah busy! Promote vote! huhu.. Cepat vote aku untuk contest ni sebab dah nak tutup esok 1 Mei 2011 tepat jam 3.00 petang. Sokongan korang sangat-sangatlah diperlukan..:) Cuma klik LIKE sahaja. Senang kan? Tapi makesure ada akaun facebook. Ni for sure ramai yang ada. Ok jom, vote saya! Refer instruction kat bawah...
Pertandingan Wanita Muslimah..


1) Klik LIKE kat page Dia Adalah Ina
2) Klik LIKE kat gambar aku macam gambar bawah ni..

Ok done! Tu je..:) Pada yang dah vote, thank you so much! Jasa kalian amatlah dihargai..=) Ok nak sambung promote vote! hehe.. Kalau ada rezeki, insyaAllah menang. Kalau takde, takpelah.. Aku hanya mencuba dan berusaha.. Selebihnya Allah yang tentukan. Ok undi jangan tak undi yee.. huhu.. Assalamualaikum..



Cik Mesya : Menang kalah adat pertandingan.. Kan?

1 comment :

Amyza_nia said... Reply To This Comment

alamak..sorry dah terlambat ..hari ni dah 2 mei..papepun..wish u gudluck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...