expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 20, 2011

HOLd mY hAnD anD....

Salam semua..=) Harap korang semua sihat dan happy always.. What about me? Alhamdulillah sihat but gigi aku tersangatlah sakit because yesterday baru je appoiment dengan my ortodontist..apa lagi? Tukar besi and rubber ring yang baru! Pergghh masih sakit sehingga kini especially gigi bawah. Inilah akibat memakai braces! hehe.. Tapi takpela, demi hasil yang baik 1 day, kena berkorban sikit kan..=)

Oklah, tak mahu cer cite panjang-panjang nanti korang bosan. Actually takde apa pun nak story. Cuma hari ni time godek-godek blog ni baru aku perasan "Halwa Telinga" kat bawah tu dah tak function. Senyap dan sunyi je blog aku. huhu. Before this aku jadikan lagu Alhamdulillah nyanyian Maher Zain sebagai lagu background untuk blog aku ni. Maybe link dia dah broken kot. So, aku pun tukar mood sikit, ambil lagu Hold My Hand.. by Maher Zain juga..:) Aku suka lagu ni sebab rentak dia walaupun moden tapi tetap mempunyai maksud yang baik dalam berdakwah. Good Maher Zain! Keep up a good work to release another great songs! InsyaAllah.. 

Jadi buat rakan-rakan blogger sana, sambil-sambil jejalan kat blog aku ni, jom sama-sama nyanyi lagu ni k. Sambil anda jejalan tu anggaplah saya berada di sisi anda untuk memimpin tangan anda dan membawa anda dalam dunia blog saya yang tak seberapa ni.. Welcome to the Story of Syahirah.. ^_^ If you like it, you can follow me..=) Ok see you again. Papai..:)

HOLD MY HAND by MAHER ZAIN
I hear the flowers kinda crying loud 
The breeze’s sounding sad 
Oh no 
Tell me when did we become, 
So cold and empty inside 
Lost a way long time ago 
Did we really turn that blind 
We don’t see that we keep hurting each other no 
All we do is just fight 

Now we share the same bright sun, 
The same round moon 
Why don’t we share the same love 
Tell me why not 
Life is shorter than most have thought 

Hold My Hand 
There are many ways to do it right 
Hold My Hand 
Turn around and see what we've left behind 
Hold My Hand my friend 
We can save the good spirit of me and you 
For another chance 
And let’s pray for a beautiful world 
A beautiful world I share with you 

(Hold my hand)

Children seem like they’ve lost their smile 
On their new blooded playgrounds 
Oh no 
How could we ignore , heartbreaking crying sounds 
And we’re still going on 
Like nobody really cares 
And we just stopped feeling all the pain because 
Like it’s a daily basic affair 

Now we share the same bright sun, 
The same round moon 
Why don’t we share the same love 
Tell me why not 
Life is shorter than most have thought 

Hold My Hand 
There are many ways to do it right 
Hold My Hand 
Turn around and see what we've left behind 
Hold My Hand my friend 
We can save the good spirit of me and you 
For another chance 
And let’s pray for a beautiful world 
A beautiful world I share with you 

No matter how far I might be 
I’m always gonna be your neighbor 
There’s only one small planet we're to be 
So I’m always gonna be your neighbor 
We cannot hide, we can’t deny 
That we’re always gonna be neighbors 
Your neighbor, my neighbor 
We’re neighbors 

So Hold My Hand 
There are many ways to do it right 
Hold My Hand 
Turn around and see what we've left behind 

Hold My Hand 
There are many ways to do it right 
Hold My Hand 
Turn around and see what we've left behind 
Hold My Hand my friend 
We can save the good spirit of me and you 
For another chance 
And let’s pray for a beautiful world 
A beautiful world I share with you....

Lets explore my blog and together we share our experiences in life journey..=)

Cik Mesya : Bila dah dewasa ni, rindu zaman-zaman dahulu.. Kanak-kanak, remaja now dewasa... Dewasa ke..?? hehe.. Dalam proses mematangkan diri.. InsyaAllah.. Pengalaman merupakan pembelajaran yang sangat beerti.. Always remember Allah and hold Him in your heart, then you will be protected all the time although there are many challenges in front of you.. Take care!=)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...