expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 12, 2011

Korang sanggup muka korang diconteng-conteng camni??!!!

Salam semua.. Ingat lagi entri saya tentang yang bertajuk Siapa ni....?? Em so hari ni saya nak bagitahu lah siapa orang nya. hehe.. Tapi actually korang dah leh tahu siapa kan..;)

Baru-baru ni aku ada join event model+make-up(mua)+photography)photog yang diberi nama event "Suka Hati Mekap" di Taman Bukit Jalil. So hasilnya memang suka hatilah. hehe.. On that day, aku dimekapkan oleh mua bernama Kak Linda Helmi. This is my first time dimekap oleh mua setelah meninggalkan dunia tarian zaman Universiti dulu. Seronok je bila dimekapkan. hehe... Ada juga mua-mua lain yang terlibat antaranya Kak Naida, Eqin (penganjur) dan lagi sorang tak ingat siapa nama dia. huhu. Model ada 4 orang. Aku, Eqin, Bella & Farzalena. Photog pula ramai..:) Antaranya Abe, Pak Tam, Sukri, Bro MNJ, Photomaniac, Jeff dan ramai lagi.. Maaf tak dapat sebut semua. huhu..

So hasilnya.. Korang lihatlah dalam gambar-gambar kat bawah ni..:) Thanks so much to my mua yang mekapkan saya. I was really excited bila dimekapkan/diconteng-conteng sebab memang teringin nak join event camni. Sekurang-kurangnya dapat tambah portfolio in modelling job. InsyaAllah..:) Ok, lets join my pictures hasil kreativiti photog yang hebat-hebat belaka.=)

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
"Arts do not mean always beauty and beauties do not mean has arts inside it"
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Menyelinap di sebalik semak..;)))

Watermark..







Roar!!!!!

Someone said me just like a doll...=)

Another watermark..


The sharpness picture forever! huhu..

Macam cover album Britney Spears.. hehe...

Thanks Sri Amira; she loves my shoes (wedges) hehe..

Just like a snake..?;)) 

Its really hot during this time. huhu


Beauty VS Devil


Team "Suka Hati Mekap"

With model Bella..:)

Thanks Kak Linda.. Muah!;)



Cik Misya : Akan sentiasa ingat pesan Kak Linda "Kita kena berani mencuba sesuatu kelainan, barulah kita akan kelihatan berbeza dari orang lain". Will be my inspiration words forever..:)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...