expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 17, 2011

Aku menang & aku kalah.. Biasalah adat pertandingan..=)

Salam semua.. Em korang yang biasa follow story aku for sure faham sangat ngan perangai aku yang suka join contest ni. huhu.. Okla, kali ni nak umumkan keputusan contest-contest yang aku dah join. Ada yang berjaya and ada yang tidak berjaya. Biasalah adat pertandingan ada kalah dan menang. Actually dah banyak sangat contest aku join, tak larat dah nak promote vote. hehe.. Tapi ada lagi contest yang masih berjalan. So, i will announce keputusan contest-contest yang dah tamat..

Before that, you all boleh refer link-link tentang details contest-contest yang aku join..:) 

So, keputusannya adalah...

1. Anggun with Anggun Zara: Tidak berjaya sebagai pemenang... (Dah banyak sangat masuk sampai terlupa nak promote vote untuk contest ni.. huhu..)



 2. I am Gorgeous by Rosesview : Alhamdulillah pemenang tempat kedua.. (Tengah pilih shawl untuk hadiah. huhu..)


3. Pencarian Wanita Muslimah by Dia adalah Ina: Alhamdulillah terpilih sebagai salah seorang pemenang daripada 3 pemenang.. (Tengah tunggu panggilan untuk photoshoot)



4. Santun Bergaya by Chicky's Boutique : Alhamdulillah menang tempat keempat.. (Waiting for the prize..)



5. Top Muslimah Challenge by TMC: Tak berjaya menang hadiah utama.. (Dapat hadiah saguhati je. huhu)



6. Styling Syurene Hijab My Way by Syurene : Alhamdulillah pemenang tempat pertama.. ( Tengah tunggu panggilan untuk terima hadiah & photoshoot)




7. Photoshoot Percuma by Faridism Photography : Tak berjaya sebagai pemenang..(Contest blog memang susah nak menang sebab pemilihan secara subjektif..)


Ok itu sahaja.. Mana-mana contest yang aku belum umumkan tu bermakna contest masih berjalan dan dipersilakan mengundi kalau sudi. huhu..
Thanks banyak-banyak buat penyokong-penyokong setia yang mengundi tiap kali aku join contest. Really appreciate that and love you all!=)


Cik Misya : Biasanya hujung minggu mesti ada photoshoot, selalu sangat clash ngan tarikh photoshoot untuk contest yang dah menang. Sian dorang nak kena arrange balik. huhu..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...