expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, May 7, 2011

Jom shopping kat Butik Mama!!

Salam Sabtu semua.. Mesti korang tengah beristirehat di hujung-hujung minggu ni kan? Atau korang nak keluar tapi tak tahu nak gi mana? huhu.. Buat para gadis and wanita-wanita di luar sana tu, jom ke Butik Mama, Seksyen 8 Bangi sekarang! Ada promotion sempena Mother's Day until 8th May 2011 (esok)! 

Pada yang tak tahu camne koleksi Butik Mama ni, leh tengok website Butik Mama kat SINI. Alang-alang dah Hari Ibu ni, sesuai sangat korang ke sana untuk shopping jubah Bussainna yang cantik-cantik untuk diri sendiri or diberikan sebagai hadiah buat bonda tersayang. Kain dia sangat berkualiti dan diimport dari Korea/Jepun kalau tak silap. Memang selesa lah kalau pakai time panas sekalipun.:)

So, aku pun tak melepaskan peluang berkunjung ke Butik Mama hari ni ditemani oleh Cik Abang kesayangan aku. Kalau dia ada, senang sikit aku nak pilih baju sebab dia pandai mengkritik-kritik mana yang sesuai or tak sesuai untuk aku. huhu.. Ada yang diskaun sampai 50% tau! Sempena sale ni juga korang leh daftar VIP Card dengan yuran sebanyak RM10.00 sahaja. Biasanya RM20.00. Kalau ada kad ni, next time bila datang leh dapat diskaun. Jom ke Butik Mama sekarang!=)

Excited dapat shopping @ Butik Mama.. hehe..

Tak melepaskan peluang bergambar depan banner Dayang Fazlyn.. 1 of my friend yang berjaya jadi Model Butik Mama. Bangga siot!! haha..


Kebetulan.. Tudung yang aku pakai untuk Finalis Ainna's Scarves Pusingan ke-5 sama dengan model dalam banner kat Butik Mama..:)




So, apa lagi?? Jom gerak ke Butik Mama sekarang. hehe.. Walaupun tak berjaya jadi model/duta untuk Butik Mama, takpelah.. I will try hard lagi after this sebab Pusingan ke-7 Ainna's Scarves sedang dibuka. Jom hantar gambar ke mama@butikmama2u.com sebelum 10 Mei ni! Happy shopping guys!=)


Cik Misya : Happy Mother's Day to my beloved mom.. Aminahanam Mohd Amin.. Sian dia pagi tadi kena gi Stadium Bukit Jalil ada perhimpunan Hari Pekerja. Love u mom!:)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...