expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 5, 2011

Jom vote saya untuk My Inspiration Contest!!

Salam semua.. Seperti biasa saya join contest lagi. hehe.. So, kalau korang sudi, undilah saya k. Syaratnya just hanya perlu ada akaun fesbuk je...=) 

Contest ni anjuran butik Trendy Shawl. Nak tahu details tentang butik ni, just klik link INI. Dia jual shawl yang cantik-cantik tau.. Silalah tengok-tengok page tu kalau teringin nak cari shawl or baju yang cantik-cantik keluaran terbaru daripada Trendy Shawl..:)

Ok next, kita pergi kepada contest. Cara nak mengundi mudah sahaja!
1) Like kat page Trendy Shawl dalam facebook korang kat SINI.. 
2) Then klik link INI, akan keluarlah gambar aku macam kat bawah ni..
:
:
:
Then, apa lagi? Klik je LIKE button kat bawah gambar tu..
Okey? Senang je kan.. Make sure korang like page Trendy Shawl dulu k.. Kalau tak memang takkan keluar LIKE button kat bawah gambar tu..

Proses undian dibuka sekarang hingga 16 Mei 2011. So, cepat-cepat undi ye.. huhu..
Thank you so much!!!^_^


Cik Misya : Thanks to Polarize Photography yang shoot untuk gambar ni..:)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...