expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 9, 2011

Sangat busy!

Waarghhh! Minggu ini sangat busy!!;(( Penat, ngantuk, letih, tak larat, semua ada la.. huhu.. Ni pun time lunch hour ni.. Saja gatal tangan nak tengok blog. :p

Takde apa nak story pun.. Seriously sangat busy skarang. Next week ada event besar. Nak kena prepare macam-macam. Hmm... Dengan selesema nya lagi. Hidung oh hidung tolonglah pulih. Kalau tak aku asyik kena perli je dek suara sengau ini! haha.. Okla nak sambung kerja! Papai..=)



Cik Misya : Yang penting semua kerja siap ok!

3 comments :

nur said... Reply To This Comment

event besar? majlis bertunang ke?
wah...congrates ye kak..=)

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

huhu bukanlah yang.. event kerja. kalau bertunang, lg berganda2 busyla gamaknye! huhu.. doa2kanla ek akak cpt kawin. kehkeh..;p

Stalker said... Reply To This Comment

ini org mahu tunang ka? silap2 belum sempat kawen, sudah putus tunang. lelaki selalu tukar2. dalam masa 1tahun, sudah tukar 3org. cuma yang latest ni masih lagi bertahan. itu pun tak tau sampai lama mana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...