Sangat busy!

Waarghhh! Minggu ini sangat busy!!;(( Penat, ngantuk, letih, tak larat, semua ada la.. huhu.. Ni pun time lunch hour ni.. Saja gatal tangan nak tengok blog. :p

Takde apa nak story pun.. Seriously sangat busy skarang. Next week ada event besar. Nak kena prepare macam-macam. Hmm... Dengan selesema nya lagi. Hidung oh hidung tolonglah pulih. Kalau tak aku asyik kena perli je dek suara sengau ini! haha.. Okla nak sambung kerja! Papai..=)



Cik Misya : Yang penting semua kerja siap ok!

Comments

  1. event besar? majlis bertunang ke?
    wah...congrates ye kak..=)

    ReplyDelete
  2. huhu bukanlah yang.. event kerja. kalau bertunang, lg berganda2 busyla gamaknye! huhu.. doa2kanla ek akak cpt kawin. kehkeh..;p

    ReplyDelete
  3. ini org mahu tunang ka? silap2 belum sempat kawen, sudah putus tunang. lelaki selalu tukar2. dalam masa 1tahun, sudah tukar 3org. cuma yang latest ni masih lagi bertahan. itu pun tak tau sampai lama mana.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts