expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 10, 2011

Sokongan diperlukan untuk Pencarian Gadis Warisan!!

Salam semua..? Tengah watpe tu? Takde wat apa?? Haa... daripada korang duk bosan-bosan kat situ apa kata korang semua tolong beri support kat aku. Boleh?? huhu.. Support untuk apa?;)) Ni bukan untuk jadi pasukan sorakan ye.. Tak perlu menggedik-gedik ala-ala cheer leaders tu. huhu.

Actually cara nak bagi support kat aku mudah je.. Selepas berehat daripada dunia voting contest, now i'm back with the new contest! hehe.. Seperti biasa contest like-like @ facebook..=) As i mention in the title above, this contest named.. Pencarian Gadis Warisan by Warisan ChanteQ..

Cer cite skit contest apa ni..? Tengok kat bawah ni ye.. huhu..

Pencarian Gadis Warisan adalah bertujuan untuk mencari bakat baru yang berpotensi untuk di ketengahkan bagi memeriahkan lagi Industri Seni dan Peragaan tanah air.
----------------------------------------
-------------------------------------------------
Terdapat 2 PERINGKAT dalam pertandingan ini.
Pertama adalah PERINGKAT SARINGAN
Kedua adalah PERINGKAT AKHIR

Pertama ( PERINGKAT SARINGAN ) terdiri daripada :

Kumpulan A - gambar akan di upload pd 10 Jun & tarikh untuk membuat undian selama 30hari iaitu dari
10 Jun 2011 hingga 11 Julai 2011

**Kumpulan A Penyertaan hendaklah dihantar SEBELUM 9 JUN 2011 kerana Gambar akan di Post kan & proses LIKE bermula pada 10 JUN 2011 !!!

Kumpulan B - gambar akan di upload pada 11 Julai & tempoh undian selama 30 hari bermula dari
11 Julai hingga 10 Ogos 2011.

**Kumpulan B Penyertaan hendaklah dihantar SEBELUM 10 JULAI 2011 kerana Gambar akan di Post kan & proses LIKE bermula pada 11 JULAI 2011 !!!

Kedua ( PERINGKAT AKHIR )
10 Gambar akan dipilih daripada kumpulan A &
10 Gambar dari kumpulan B

*Pemilihan berdasarkan daripada undian 'LIKE' &
*Pemilihan juga akan dinilai berdasarkan juri pilihan.

Undian bagi peringkat akhir akan bermula pada 11 Ogos hingga 25 Ogos 2011
----------------------------------------
-------------------------------------------------
Syarat penyertaan
- Perempuan SAHAJA !!!
- Berumur dalam lingkungan 18 hingga 35 tahun.
- TEMA bebas tetapi TIDAK terlalu seksi

Hadiah yang bakal dimenangi oleh 3 Peserta dengan Jumlah LIKE Tertinggi:
----------------------------------------
-------------------------------------------------
PERTAMA - Menjadi COVER GIRL bagi majalah Warisan ChanteQ (Edisi versi REAL PUBLISHING yang akan dicetak & dikeluarkan...)
& Wang Tunai sebanyak RM 500

KEDUA - Wang Tunai sebanyak RM 300

KETIGA - Wang Tunai sebanyak RM 100

3 x SAGUHATI


*Pemilihan pemenang berdasarkan daripada undian 'LIKE" yang TERTINGGI.

** Bagi yang telah berjaya mendapat 1000x LIKE untuk penyertaan anda, pihak penganjur akan memberikan RM 50 bonus untuk korang.


-----------------------------------------------------------------------------------------

So korang faham, apa contest ni? huhu.. Jangan terpengaruh dengan gambar kartun atas tu. Walaupun aku join tapi takdelah aku pakai seksi camtu. Uish takmo-takmo..!! SO, untuk contest ini aku dalam Kumpulan A. Jadi gambar aku dah pun keluar untuk proses undian.

Jom tengok cara nak undi aku dalam contest ni..!!

First sekali korang kenalah buka akaun facebook korang. 

Dah sign in??

Ok kalau dah, pergi ke page Warisan ChanteQ kat link INI


Nampak gambar profile page macam kat atas ni? Eh, nanti! Jangan like gambar ni plak ye. Ni bukan gambar aku. huhu.. Bila dah keluar page ni, tekan button LIKE kat atas page tu.

Lepas tu korang tekan link INI pula.. And keluarlah gambar aku camni..
Seksi tak? haha perasan!:p Thanks la kat Redmedia Studio yang wat photoshoot ni. Actually aku hantar beberapa keping gambar and pihak penganjur pilih gambar ni. huhu.. Thanks to Ina who inviting me to join this contest.=)

Ok dah keluar gambarnya?? Haa.. Lepas tu tunggu apa lagi..?? Tekan lah LIKE kat bawah gambar tu! hehe.. 

Done? Thank you so much atas keprihatinan korang memberi sokongan untuk aku dalam contest ni. Kalau ada rezeki, insyaAllah menanglah. Cuma kena berusaha lebih keras sebab saingan hebat-hebat belaka. huhu..

Kalau sudi tolonglah promote kat kawan-kawan korang ek. Tempoh undian dibuka dari 10 Jun 2011 hingga 11 Julai 2011 tau!! Jangan lupa k..=)


Kepada yang dah mengundi, terima kasih banyak-banyak.. Really appreciate it.. ^_^ Doakan saya menang k. Amin..





Cik Misya : Rasa macam dah lama tak join contest.. Ada rezeki ke kali ni? InsyaAllah...



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...