expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 19, 2011

From Malaysia to Vietnam (Part 2)

Salam semua.. Ingat lagi entry tentang event photoshoot yang aku join bulan lepas? huhu sure korang tak ingat kan?? hehe.. Takpe, boleh refer entry Part 1 kalau nak tahu details. So, kali ni aku update la hasil photoshoot event tersebut. Thanks to Lina Bazzalina (photog) & my MUA yang comel si Nurul.. Hasil gabungan kerja kami telah menghasilkan gambar-gambar yang menarik!=) Mari kita ke Vietnam sekarang! hehe...

Face-off?? No la....;p

Ada macam nak sambut Gong Xi Fa Chai tak? hehe..

Big eyes from me...@_@

Lai Lai Lai... Nyonya mana la ni.. huhu..

Pose Anita Sarawak! Wakaka.. :p


























Photo sesat by Abang Shamsul Photophobix..



Cik Misya : Takde mood sangat nak update blog sebenarnya. Tapi macam dah bersawang plak blog ni.. huhu..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...