expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, August 13, 2011

Contest Belog Pinky by Combi Lola=)

Hai semua.. Em dah lama aku tak join blogging contest. Selalu contest like-like je dalam facebook. huhu. Kebetulan, dalam group Kelab Blogger, ade sorang blogger comel bernama Combi Lola wat contest khas untuk blog-blog bertemakan warna pink. Menarik! Walaupun hadiahnya sekadar topup RM5.00. huhu. But sekurang-kurangnya dapatlah aku menambahkan kenalan. Sama-sama pinky blog! huhu..


Nak tag sape ye? Nak kena cari blogger teman-teman yang berkaler pink juga. huhu. 

1st Cik adik comel Emyra Rosly
2nd Si gadis manis Ada Sya

Ok done!=)

Memang saya suka pink!! huhu...


Cik Misya : Dulu aku sangat anti dengan warna pink. Masuk U je suddenly hatiku berbunga-bunga bila melihat kaler pink. @_@ Terus jatuh hati dengan warna pink sampai sekarang. heheh.. 

9 comments :

maryam bakri said... Reply To This Comment

nak join jugak contest ni boley? :)

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

boleh je..:)

maryam bakri said... Reply To This Comment

nak join contest ni jugak boley? :)

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

sure.. boleh sesangat..:)

fahmie firas said... Reply To This Comment

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

ada sya said... Reply To This Comment

ni contest mcm mn yang? :)

ada sya said... Reply To This Comment

ni contest mcm mn yang?

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

ada sya: leh refer blog empunya contest iaitu Combi Lola. Just click COMBI LOLA dlm entri sy tu k. Ada syarat2 penyrtaan.:) Slmt mencuba..

~SyAhIrAh~ said... Reply To This Comment

fahmie: Thanks jenguk blog sy. InsyaAllah sy mnyusul di blog kamu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...