Contest Belog Pinky by Combi Lola=)

Hai semua.. Em dah lama aku tak join blogging contest. Selalu contest like-like je dalam facebook. huhu. Kebetulan, dalam group Kelab Blogger, ade sorang blogger comel bernama Combi Lola wat contest khas untuk blog-blog bertemakan warna pink. Menarik! Walaupun hadiahnya sekadar topup RM5.00. huhu. But sekurang-kurangnya dapatlah aku menambahkan kenalan. Sama-sama pinky blog! huhu..


Nak tag sape ye? Nak kena cari blogger teman-teman yang berkaler pink juga. huhu. 

1st Cik adik comel Emyra Rosly
2nd Si gadis manis Ada Sya

Ok done!=)

Memang saya suka pink!! huhu...


Cik Misya : Dulu aku sangat anti dengan warna pink. Masuk U je suddenly hatiku berbunga-bunga bila melihat kaler pink. @_@ Terus jatuh hati dengan warna pink sampai sekarang. heheh.. 

Comments

  1. nak join jugak contest ni boley? :)

    ReplyDelete
  2. nak join contest ni jugak boley? :)

    ReplyDelete
  3. Best entry nie
    Salam kenal,
    nice blog,
    done following you,
    Kalau free jemput singgah ke blog saya,
    Bagi komen and nasihat ok.
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ada sya: leh refer blog empunya contest iaitu Combi Lola. Just click COMBI LOLA dlm entri sy tu k. Ada syarat2 penyrtaan.:) Slmt mencuba..

    ReplyDelete
  5. fahmie: Thanks jenguk blog sy. InsyaAllah sy mnyusul di blog kamu..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts