expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 8, 2011

Koleksi jubah terbaru dari Butik Mama cantik-cantik!

Salam semua.. Koleksi Butik Mama yang terbaru telah keluar! =) Jom tengok! Aku sertakan beberapa contoh jubah koleksi terbaru ni ok. Selebihnya please refer to website Butik Mama di SINI untuk mengetahui lebih details tentang harga dan cara pembelian. Ini sebagai membantu mempromosikan 1st butik yang invite aku sebagai modelnya. Thanks Butik Mama!=)

Koleksi MAimi... Bunga-bunga penuh pada jubah menceriakan si pemakai. hehehe.. (Nama koleksi ni diambil sempena nama aku AIMI)@_@



Koleksi MShereen.. Jubah corak bertingkat menampilkan kelainan..;)

Koleksi MAzni.. Mewah dengan ropol-ropol di dada dan hujung lengan. Warna-warnanya sangat ceria dan meriah untuk Hari Raya..

Koleksi MSuri.. Lengan kembang yang sangat vogue! huhu.. Sesuai untuk dinner juga..:)

Koleksi MSara.. Simple but nice.. Ada ropol-ropol.. huhu. Sesuai nak gi Majlis Rumah Terbuka di Hari Raya..=)

Set Ibu dan Anak... Sedondon berhari raya... Mesti jadi perhatian mata memandang.. ^_^


Koleksi MRaudah.. Design unik dan mempunyai pelbagai warna menarik..:)

Apa tunggu lagi? Jom serbu Butik Mama di Bandar Baru Bangi sekarang! Harganya pun sangat berpatutan. Ada mega sale tau! Aku pun tak melepaskan peluang sambar 3 pasang! hehe..


Cik Misya : Gambar adalah copyright by Butik Mama. Penyalahgunaan adalah dilarang sama sekali ok.

1 comment :

cik puan erin baharom said... Reply To This Comment

assalam sis nk tanya set jibu n anak sedondon da lagi x? warna lain da x? harga brapa ya? saiz utk anak da tak yg 2 thn n 5 thn? dewasa/ibu dalam saiz s o m? still da x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...