Jom join The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya!!

Salam semua.. Sempena Birthday aku yang ke-25 tahun baru-baru ni (10 Sept), aku rasa aku nak buat satu bloglist khas untuk mereka-mereka yang terpilih. Kiranya macam hadiah aku untuk kawan-kawan blogger baru yang teringin nak kembangkan sayap blog mereka. Walaupun blog aku ni pun still nak merangkak, tapi apa salahnya aku appreciate anda semua dengan cara sebegini. Nak bagi hadiah mahal-mahal aku tak mampu. [tapi bukan orang yang celebrate birthday dapat hadiah ke? hehe] Takpela, yang penting aku dapat berkenalan dengan anda semua especially blogger-blogger baru...:)

Jom join The Chosen 25 bloggers by Cik Misya!!

So, kaedah nak join bloglist ni.. Sonang jo....!!

1. Mestilah jadi follower aku dulu..:)
2. Buat entri simple bertajuk
   "Jom Join The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya". Takyah panjang-panjang sangat. Taip A-Z pun dah kiralah tu. hehe..
3. Letak banner kat bawah ni dalam entri korang then link kan ke entri ini..


4. Dah siap entri nya? Just copy dan paste link entri anda di ruangan komen guna cara bawah ni...


Takpun tinggalkan jela link korang kat komen k.. huhu..

Ok done? Good job!:) Tarikh tutup?? Bila-bila yang aku rasakan perlu tutup. Hehe.. 

Oh ye, 5 blog yang terawal automatically akan terpilih sebagai bloglist nih..:) 

Selamat mencuba..^_^

Cik Misya : Entah ada ke tak orang nak join.. huhu..

Comments

  1. Jom Join The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya

    Salam,
    Cik Misha
    xpandai la nak wat link tp ni la link die http://ainouracollections.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html, cume format tu xtau..sowi tau

    P/S : Harap2 la terpilih =D

    ReplyDelete
  2. http://tirana91.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  3. http://cikkepohkepoh.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  4. sy join yew..heheh

    ajin2 review nanti..

    http://aqataukamu.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  5. Thanks sume...!^_^ Tahniah, automatically blog anda telah terpilih kerana 5 org terawal yg join. Nnt sy update dlm bloglist ek..:)

    ReplyDelete
  6. http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    JOIN

    ReplyDelete
  7. @zul fattah: hehe mmg best.. leh tmbh kenalan.. jom!:)

    ReplyDelete
  8. http://qylasyaqiera.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    saya join =))

    ReplyDelete
  9. @qyla: sorry lmbt reply.. sure boleh lg join..:)

    ReplyDelete
  10. http://qylasyaqiera.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    sbnrnya saya maen tekan bnyk kali je td.. hehehe

    ReplyDelete
  11. http://masammanischenta.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  12. salam, hepi besday cik misya.
    lulu join jgak , heheh :)

    http://cherieteralala.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  13. http://luahanhatiku92.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  14. http://luahanhatiku92.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  15. http://luahanhatiku92.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  16. Tq sume yg join.. Maaf lmbt update komen sbb sy sgt busy..:)

    ReplyDelete
  17. its ok masih leh join sbb yg bertuah sja terpilih utk masuk dlm bloglist..:) so, wat entri yg simple tapi plg mnarik. tu je..:)

    ReplyDelete
  18. last minute join...hoping for my lucky star!

    http://nurfaizahmnor.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  19. Thanks for joining.. bagtahu kwn2 ek..:) sy nk close tak lma lg utk wat pemilihan..

    ReplyDelete
  20. Saye join yerr (: http://bubumiyagedikk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. As Salam...Ninie Join..

    http://darlingninie.blogspot.com/2011/09/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  22. http://endacyh.blogspot.com/2011/10/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    join :)

    ReplyDelete
  23. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  24. join

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/10/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik_8189.html

    ReplyDelete
  25. join..hehe..

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/10/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete
  26. @zatie: jomla join dear.. eratkan silaturahim sesama bloggers..:)
    thanks to all contestant yg sudi join. akan update senarai peserta dgn segera.. sape 20 org lg yg bertuah? tunggu..............=)

    ReplyDelete
  27. salam..yuhuu...

    http://haslindashahrul.blogspot.com/2011/10/jom-join-chosen-25-bloggers-by-cik.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts