expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, September 11, 2011

Happy 25th Birthday to me!!! =)

"Allah Selamatkan Kamu.. Allah Selamatkan Kamu.. Allah Selamatkan Aimi Syahirah.. Allah Selamatkan Kamu... "

Syukran... Hari ni masuk hari kedua umurku menginjak ke angka 25 tahun.. Syukur Alhamdulillah masih diberi nafas dan dipanjangkan umur oleh Allah. s.w.t. Kira dah suku abad lah usia ku. hehe...

Cake yang sangat sedap sponsored by Incik Japs.. Tq dear..;)

10 September 2011.. Aku ingat lagi tahun lepas (2010), tarikh lahir ku ini betul-betul jatuh pada 1 Syawal 1431hijrah. Memang seronoklah sambut raya dan birthday sekaligus.:) Tahun ni birthday aku jatuh 10 hari selepas Syawal. Oklah tu.. 10 Syawal 1432 hijrah.:)

Tapi apa yang penting bukanlah tarikh nya.. Yang penting bila usia meningkat, kita haruslah ada peningkatan dalam diri kita. Yang baik kepada lebih baik. Kan? So, harapan aku sempena usia 25 tahun ni aku dapat memantapkan kerjaya aku dan berjaya dalam setiap perkara yang aku ceburi. Dan insyaAllah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan jodoh oleh Allah s.w.t. Amin.. :)


Pape pun, thanks so much to all my friends and family yang tak lupa wish my birthday... Terharu sangat-sangat. Dalam facebook je ade lebih daripada 100 friends yang wish. Terkejut gak bila online. huhu. Alhamdulillah hari ni dapat reply semua wish. :) Antara wish-wish yang best dan menarik hatiku adalah:


"happy bday sweetie..may god bless u..love u ..mwaxxxx :))" from my cousin, Kak Shaireen..

"to: Aimi Syahirah, HAPPY BIRTHDAY..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. from: Aimi Syahirah Mab" from kembar aku.. hehe.. Nama je sama..;)

"selamat hari ulang tahun ke-dot dot...semoga makin sihat, makin cantik, makin vogue gtu...haha" from Hayfa Hidayah..

"happy birthday girl! stay gorgeous n pretty always :)" from one of my chinese friend, Phing May...

Happy Birthday aimi.... moga bahagia selalu & sentiasa di dalam lindunganNYA. amin2, (aimi tau x, bday aimi sama ngan sulung kak na, tp boy dia.)" from Kak Na Yus.. Kebetulan sama birthday dengan anaknya..

"Selamat Hari Lahir Kak Long..Semoga Menjadi Anak Yang Solehah Dan Berguna DiDunia Dan DiAkhirat..Amin" from my Uncle, Pakcik Atan..

"Happy birthday to U..Happy Birthday to U..Happy Birthday to Syirahh,,,Happy Birthday to U.... K nor doakan semoga pjg umur, murah rezki & berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi..." from my cousin, Kak Nor..

Selamat hari putus tali pusat :)" from Faiz Photographer...

"happy besday..adik manis...kak yon doakan shira, semoga panjang umur, murah rezeki, happy selalu....n bertambah manisss...." From my cousin Kak Yon...

"kak aimi...epy besday!!! semoga success slalu...Pinky Tulipa Gesneriana slalu menyokong akak..^_^" from my UKM's junior...

"Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran, Cik Aimi Syahirah aka Mesya...=) smoga pnjg umur, dmurahkn rezeki, bbahagia ngn org yg tersayang...& selamat dunia akhirat.." from my friend, Hasni..

"hapi besday kak Aimi Syahirah.. semoga pnjng umo dn dimurahkan rezeki... cepat2 la kawen...hehehe...:)" from bakal adik ipar, Namirah...

"hepy besday to u my fwenz..yg ke 25 hehe da bole kawin neh." from my friend, Marlia...

"happy birthday along! cpt2 kawen, n jgn me***i lebih sgt... hahaha...." from my sister, Angah...

"Selamat Hari Tue!!! hehehe... nk kek bufday ag x??" from bakal adik ipar, Khaize...

"Happy birthday bdk model Aimi Syahirah..." from officemate, Ameer..

"happy birthday to u 4x..*nyanyi sendri.. hbd kak misyaa..may allah bless u~" from my UKM's junior, Amilia...

and the most lovely wishes from my beloved guy Incik Japster...!!!=)

"Selamat Hari Jadi Sayang... May God bless you always, May we both be together till the end happily all time.. I love u, sayang..." via SMS on 12.00 midnight. So sweet!!! InsyaAllah.. Thanks sayang!=)




Tahun ni hadiah yang aku terima adalah segala yang aku ada sekarang dah cukup memberikan sejuta kebahagiaan buat aku. Syukur sangat-sangat..:) Em tapi aku ada terima satu hadiah special yang bagi aku simple tapi sangat bermakna buat aku.. Apa dia??;))


Mesti korang fikir, ni je ke hadiah special tu?? huhu.. Erm bagi korang memang takde pape makna. Tapi personally aku sangat suka hadiah ni sebab ianya diberikan oleh bakal ibu mentua ku.. Sape lagi kalau bukan mak Incik Japster!! hehe.. Walaupun tak dapat bersua muka, sekurang-kurangnya melalui gelang kristal ni, memberikan aku keyakinan dalam merapatkan hubungan kami.:) Amin...


Cik Misya: Lengkap dah.. Gelang emas by my mom dan gelang kristal by my future mother-in-law..:)

2 comments :

muchang said... Reply To This Comment

happy belated birthday!! :) kita sebaya laaa

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

thanks.. owh really? happy belated birthday to u also..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...