expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 29, 2011

PENCARIAN MODEL MUSLIMAH MUZIK VIDEO "SATU"

PENCARIAN MODEL MUSLIMAH MUZIK VIDEO "SATU"

COntest like-like masih diteruskan lagi! huhu.. Ni satu lagi contest yang memerlukan kesudian korang untuk mengundi aku. First time join contest untuk jadi model video klip lagu berkonsepkan ketuhanan oleh Razzi Rahman.. Kot-kot ada rezeki, berjaya.. InsyaAllah.. So, apa yang perlu korang semua lakukan amat mudah!=) Seperti contest like-like yang lain dalam facebook tu... Lets check it out!


Dah tengok banner nya? Kalau korang nak join pun boleh.. Just look at the info di page Razzi Rahman di SINI [untuk tahu tentang contest ni] atau di SINI [untuk sebarang masalah /tips percintaan). 

JOM UNDI SAYA!

Dah like page Razzi Rahman? Kalau belum, page beliau di SINI dan tekan button LIKE.

Done? Good!

Next, klik link INI dan akan terpapar gambar saya seperti di bawah ni..


Ok, jangan tengok je tau! huhu.. 
Klik LIKE kat bawah gambar tu ok untuk mengundi... 

Easy right? Kalau dah undi, terima kasih bebanyak wat korang semua. Doa-doakan lah ek.. InsyaAllah ada rezeki dapatlah saya terpilih sebagai one of the model untuk video klip lagu SATU ni.. Nak dengar lagunya camne? Sedap tau lagunya. Jom perdengarkan di bawah ni..



Lagu SATU... "seteguh mana kasih sayang sesama manusia, hanya cinta yang SATU paling agung dan tiada bandingan.. Akan aku cari cinta itu sehingga hujung nyawaku.. "



Cik Misya : Mula-mula tak confiden nak join sebab aku pakai braces tapi Razzi Rahman kata dia tak kisah orang tu cantik ke tak cantik ke, gemuk atau kurus, semua boleh join. Yang penting usaha dan doa! =)

2 comments :

NasZ said... Reply To This Comment

salam kenal..dah follow awak.

good luck ye?

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Salam perkenalan juga..:) thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...