SEGMEN JOM TUKAR LINK DENGAN C` AYOB

Aiyaaa ni last minute mau join ni! huhu.. Masih ade beberapa minit sebelum 11.59 malam! hehe.. One of the way nak promote blog ke blog orang lain... Jom tukar link dengan C'Ayob!! Sebelum terlewat sebab...

"Blog korang akan di promosikan selama 30 hari, bermula pada hari segmen ini di tutup. Iaitu pada 11 September 2011, Jam 11.59 PM. Faham kan....bukan susah pun....Siapa nak ikut??" Klik banner bawah ni!!


InsyaAllah masih ada masa kalau mahu join bloglist Incik C'Ayob ni.:) 

  1.  Letakkan Banner C`Ayob-Ilmu Asas Hidup (di atas tu)
  2. Tajuk : SEGMEN JOM TUKAR LINK DENGAN  C` AYOB dan linkkan ke entri Sini....  
  3. Siap ?? Tinggalkan url entri anda di ruangan komen  blog C'Ayob..
I'm done! huhu...


Cik Misya : Best juga wat bloglist camni ye.. huhu..

Comments

  1. lama jugak tak join bloglist nie.. tapi msti dah terlambat.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. @mazni: huhu sy join pun dah last minute..:)
    @c'ayob: insyaAllah.. thanks ye..:)

    ReplyDelete
  3. follow ur fren..visit mine @ http://lifeissecret.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts