expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 28, 2011

Senarai terkini peserta The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya

Salam semua bloggers! huhu.. Sorry lah lambat update tentang Pencarian 25 blogger terpilih. Sebab terrrrrsangatlah busy. Entri asalnya boleh refer The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya. Alhamdulillah sambutan agak menggalakkan tapi tak berapa nak laju. huhu.. Maklumlah saya blogger baru lagi. @_@ So far, dah ada 16 contestant yang dah join. (Hingga 28 September 2011) Dan 5 orang blogger terawal register, automatically terpilih. Boleh tengok siapa 5 blogger terawal bertuah tu di SINI.



Senarai peserta

3. Nani
11. Sunz
12. Miyaa Cumutt
13. Darling Ninie
14. Enda Cyh
15. Cik Rose Cute
16. Sayang Kuzie (Page Not found... nape ek??)
17. Nanakimie
18. Nabihah Zainal
19. Haslinda Shahrul


Like I said before, tarikh tutup  penyertaan terpulang kepada diri saya sendiri. So, saya akan open contest ni sehingga 10 Oktober 2011 ni. [Genap sebulan dari tarikh birthday saya] Jadi, korang cepat-cepatlah bagitahu kawan-kawan kalau dorang berminat nak join. Syarat-syarat penyertaan sangat mudah. Pemilihan adalah berdasarkan entri ringkas tapi menarik perhatian saya. Klik je link INI untuk join. Marilah ramai-ramai join k!=)



Cik Misya : Kalau anda tak terpilih pun saya tetap akan follow anda sebagai tanda penghargaan. So, memnag rugilah siapa tak join!;)

3 comments :

Sunz said... Reply To This Comment

Noted n thx follow me..hehe!

Nurfaizah M Nor said... Reply To This Comment

thanx very muchy!!!

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Thanks for joining..:) Dah update senarai peserta di http://mesyabizstar.blogspot.com/2011/09/senarai-terkini-peserta-chosen-25.html Closing date 10.10.11..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...