Sorry, Android Ipad aku dah terjual..

Salam semua.. Ingat lagi tak entri saya pasal saya nak jual Android Ipad a.k.a E-Pad saya tu? Kalau tak ingat boleh refer entrinya Saya Nak Jual Android Ipad Saya.


Untuk makluman, Alhamdulillah Ipad tu dah terjual masa Aidilfitri hari tu. Kira dapat duit raya la time tu.. Thanks to Kak Siti Zaleha Samad yang sangat-sangat nak beli ipad tu. huhu.. Memang kebetulan aku beraya di Johor baru-baru ni, so just past by-hand jela kat sana sebab dia memang dok sana. Dan rupa-rupanya beliau seorang blogger macam aku juga. Sempoi la sis! huhu.. (Refer Blog CT)

Nak tahu berapa harga aku jual? Asalnya aku letak RM400.00 tapi lepas bargain punya bargain, kami bersetuju dengan harga RM3.50 RM350.00.. Okla tu, time raya jual, enjoy la raya tahun ni. hehehe.. Alhamdulillah rezeki.. 

So, aku dapatlah tokok tambah nak beli Samsung Galaxy Tab pujaan hatiku itu.. Dah dapat beli ke belum? TUNGGU.........................;))


Cik Misya: Masih ada lagi kawan-kawan di luar sana berminat nak beli.. Maybe leh refer penjual asalnya di SINI.

Comments

  1. wah! glam akk sebab ipad...huhuhu
    anyway thanks dear :)

    ReplyDelete
  2. wah! glam akk sebab ipad...huhuhu
    anyway thanks dear!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts