expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 14, 2011

Updated : 5 blog yang telah terpilih dalam The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya

Salam semua... Kepada yang dah join pemilihan ni, terima kasih banyak-banyak. Alhamdulillah dapat berkenalan dengan ramai blogger baru. Korang sangat kreatif!:) So, seperti yang dijanjikan, 5 blogger terawal yang join akan secara automatiknya terpilih dalam bloglist aku.. Nak tahu siapa? Leh tengok belah kanan blog ini atau scroll down to view their blogs...:)

1. Ainoura Collections : Jom shopping shawl, accessories & scarf di sini.. Dia pun ada buat contest tau..
2. Wardah Alisya : Sedap nama blogger ni.. Pinky like me..
3. Athirah Husna : Sweet & simple blog..:)
4. Genkcorner : Sabahan bah.. Dari jauh ni dia follow aku.. huhu..
5. Azumie : Corat-coret si gadis manis.. Also pinky like me.. hehe..

Tahniah buat 5 blogger yang terpilih.. Really appreciate that. Kita sama-sama dapat berkenalan dan berkongsi cerita kan?:) Yang ucap Happy Birthday tu, thank you so much!=) Only this i can give for my birthday to all of you..:)

So, pada yang belum join, cepat-cepat klik banner kat atas tu atau klik SINI untuk tahu cara-cara nak join ok! Untuk 20 blog seterusnya akan dinilai berdasarkan entri simple tapi menarik.. =) 

10 comments :

Azumie said... Reply To This Comment

Salam Perkenalan.Thanks cik Misya..happy besday yer

Fyza Lovato said... Reply To This Comment

rajin nye masuk. goodluck :)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@azumie: Salam perkenalan juga..:)

@fyza : hehe contest ni saya yg wat.. mehla join!:)

Ainoura Collections said... Reply To This Comment

Thanks cik Misya =D kpd yg blm join, jom join sm hehe suke suke suke ♥

Ainoura Collections said... Reply To This Comment

Eh xpasan tempat pertama hehe jgn jelez ^-^

p/s : actually bkn tmpt pertama da, calon atau dgn kate lain peserta pertama yg bersemangat waja join hehe

thanks cik misya ♥ really appreaciated tau =D

Azumie said... Reply To This Comment

Saya tukar Link...From http;//schaaryanna.blogspot.com kepada http;//pinkyzladies.blogspot.com (5 Blogger terawal)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@ainora: my pleasure..:) just keep my promise for 5 blogger terawal join.. thanks ya for joining me..

@azumie: ok nnt sy check dlu..:)

Fadzmie Mohamad said... Reply To This Comment

Happy Birthday, Cik Misya! ^^

Zemyth™ said... Reply To This Comment

Salam anda dijemput untuk menyertai Social Enforcement For National Youth Awareness Program (SENYAP) pada 18sept 2011 di PWTC.. program ini adalah anjuran Kementerian Belia danSukan bertujuan untuk mengumpulkan blogger-blogger muda
sebarang maklumat program boleh refer di kedua link ini..

https://www.facebook.com/groups/senyap/doc/270372189647711/

http://neizalyez.blogspot.com/2011/09/persidangan-blogger-senyap-ditubuhkan.html

Diharap anda dapat bersama-sama kami untuk memeriahkan program ini.. :)
yang ni aku guna untuk post kat wall facebook

Zemyth™ said... Reply To This Comment

Salam anda dijemput untuk menyertai Social Enforcement For National Youth Awareness Program (SENYAP) pada 18sept 2011 di PWTC.. program ini adalah anjuran Kementerian Belia danSukan bertujuan untuk mengumpulkan blogger-blogger muda
sebarang maklumat program boleh refer di kedua link ini..

https://www.facebook.com/groups/senyap/doc/270372189647711/

http://neizalyez.blogspot.com/2011/09/persidangan-blogger-senyap-ditubuhkan.html

Diharap anda dapat bersama-sama kami untuk memeriahkan program ini.. :)
yang ni aku guna untuk post kat wall facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...