expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, October 16, 2011

Congratulations to 25 blogs yang terpilih!!!

Salam semua..! Maaflah lama tak update entri. Sangat busy sampai tak sempat nak tengok blog ni. huhu. Pape pun, maaf sangat-sangat buat peserta-peserta The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya yang aku anjurkan baru-baru ni. Supposely dah diumumkan siapa yang terpilih. Tapi tak nyempat-nyempat nak masukkan entri. So, siapa 25 blog yang dah terpilih tu boleh tengok belah kanan blog ni..:)

Tahniah buat mereka yang terpilih!=)

Actually hanya 22 blog sahaja yang terpilih disebabkan terdapat peserta yang bagi link error, maka dikira batal penyertaannya. So, rajin-rajin update entri k! 

Sebagai penghargaan, aku dah follow semua peserta yang join pencarian ini. Thank you so much!=) 

Untuk makluman, bloglist ini akan aktif selama 25 hari bermula hari ini. So kawan-kawan follower semua, jom jengah blog kawan-kawan kita ni ek. Selamat blogwalking...:)

9 comments :

Athira Husna said... Reply To This Comment

huhu..tq dear! ;)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

welcome athira..:)

Noorul Amera Adnan said... Reply To This Comment

thanks coz memilih blog sy >.<

Sunz said... Reply To This Comment

Tengkiu dear..:) Insya Allah akn diupdate klu smpt..hehe

Aku DaN SeSuAtU said... Reply To This Comment

happy nyer..thanks

Nani said... Reply To This Comment

tq =]

Nurfaizah M Nor said... Reply To This Comment

thank so very much kerana pilih blog kak iza. rasa terharu pulak bila nampak meluvamiramira tertempek kat tepi tu. hopefully kita akan dpt kenal dgn lebih rapat lagi. salam sayang dan perkenalan dr kak iza!

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

welcome sume... Salam perkenalan dari saya Cik Misya.:) InsyaAllah kalau ada kelapangan will jengah blog anda semua.=)

Alisya said... Reply To This Comment

thank you ya~~
jemput ke blog selalu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...