Congratulations to 25 blogs yang terpilih!!!

Salam semua..! Maaflah lama tak update entri. Sangat busy sampai tak sempat nak tengok blog ni. huhu. Pape pun, maaf sangat-sangat buat peserta-peserta The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya yang aku anjurkan baru-baru ni. Supposely dah diumumkan siapa yang terpilih. Tapi tak nyempat-nyempat nak masukkan entri. So, siapa 25 blog yang dah terpilih tu boleh tengok belah kanan blog ni..:)

Tahniah buat mereka yang terpilih!=)

Actually hanya 22 blog sahaja yang terpilih disebabkan terdapat peserta yang bagi link error, maka dikira batal penyertaannya. So, rajin-rajin update entri k! 

Sebagai penghargaan, aku dah follow semua peserta yang join pencarian ini. Thank you so much!=) 

Untuk makluman, bloglist ini akan aktif selama 25 hari bermula hari ini. So kawan-kawan follower semua, jom jengah blog kawan-kawan kita ni ek. Selamat blogwalking...:)

Comments

  1. huhu..tq dear! ;)

    ReplyDelete
  2. Tengkiu dear..:) Insya Allah akn diupdate klu smpt..hehe

    ReplyDelete
  3. thank so very much kerana pilih blog kak iza. rasa terharu pulak bila nampak meluvamiramira tertempek kat tepi tu. hopefully kita akan dpt kenal dgn lebih rapat lagi. salam sayang dan perkenalan dr kak iza!

    ReplyDelete
  4. welcome sume... Salam perkenalan dari saya Cik Misya.:) InsyaAllah kalau ada kelapangan will jengah blog anda semua.=)

    ReplyDelete
  5. thank you ya~~
    jemput ke blog selalu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts