expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 1, 2011

Kaki Ping Blog!

Aku dah lama nak buat entri ni tapi asyik mendapat kekangan daripada pelbagai benda. huhu.. Dan kadang-kadang lebih kepada lupa sebenarnya. hehe.. Minta maaflah kat admin group ni sebab terlupa buat entri special for this community group.

Untuk blogger-blogger kat luar sana tu, jom join group ni untuk tambah kenalan blogger dan mengembangkan pengaruh blog korang. Leh share link dan bertukar-tukar cerita. Maybe leh tambah follower kan..
Yes.. Itu nama diberi.. Baru je lagi group ni tapi dah ramai yang join. Syarat untuk masuk dalam list blogwalking dorang, kena buat satu entri simple macam aku buat ni. Mula-mula aku tak tahu. Then main bantai je masukkan blog aku dalam blogwalking list dorang. Hehe.. Maaf banyak-banyak ya admin. Tapi pape pun aku sangat berterima kasih lah kat admin yang buat group ni. Alhamdulillah, follower aku bertambah. Memang orang Malaysia ni sangat suka menulis [menaip] dan sangat kreatif. So, jom join Kaki Ping Blog sekarang!=)



Cik Misya : Kadang-kadang sengal jugak aku ni. Huhu..

6 comments :

Damienicha said... Reply To This Comment

dtg dari kaki ping blog...thanx same2 naikkan komuniti ni..untuk blogger2 mcm kita jugak..

NasZ said... Reply To This Comment

macam best je.

MOHD NASER.com

Alisya said... Reply To This Comment

belum berkesempatan lg nk buat entri ttg kaki ping blog...

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@damienicha: yes.. bgus group cmni utk kita yg baru nk menapak.:)
@nasz: mmg best.. huhu.. tukar2 link..
@alisya: sy pun wat lmbt entri ni. huhu..

Fad said... Reply To This Comment

wah...baru ek..xpenah dgr group ni lagi..nak join2..hehehe..folow sini

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@fad: join la..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...