expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, October 9, 2011

Tinggal 24 jam sahaja lagi untuk Join Pencarian 25 Blogger Terpilih by Cik Misya!!!


Salam semua... Tinggal lebih kurang 24 jam lagi untuk Pencarian 25 blog terpilih oleh saya (Cik Misya)!!! So, mana-mana yang tak join tu, cepat-cepatlah join. Walaupun anda tak terpilih di kalangan 25 blog tu, saya tetap akan jadi follower anda sebagai penghargaan. Kira kalau gi kursus tu, kalau tak dapat sijil lulus, just dapat sijil kehadiran jelah diibaratkan. So, memang rugi kalau tak join especially yang nak tambah follower tu. hehe..


So, cara nak join boleh refer The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya! Tepat jam 11.59 malam, bertarikh 10.10.2011, penyertaan ditutup! Apa tunggu lagi?? Cepat ikut syarat-syarat penyertaan dalam link di atas. Senang je!=)

Senarai blog yang terpilih akan diumumkan beberapa hari selepas tarikh tutup. Kalau takde aral melintang, a day after closing saya akan umumkan. Almaklumlah saya agak busy sekarang ni. huhu.. Ok selamat mencuba ya..=)


Cik Misya : Seronok tengok orang kreatif wat macam-macam giveaway, contest dll. Tengoklah nanti camne kalau contest ni berjaya...;))

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...