expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 9, 2011

Ajaibnya seni apabila digabungkan dengan teknologi!!

The Miracle of Computers!

Hope you enjoy this one ; it's interesting to see all that is included. It would prove invaluable assistance to anyone studying history or biographies.

Well worth saving for students. Note that Chairman Mao, enslaver of all the Chinese people, sits beside Abe Lincoln who abolished slavery in America.

Now take a look at this picture.....


Painted by Chinese Artists, Dai Dudu, Li Tiezi and Zhang An, oil on canvas, 2006.

This painting is truly remarkable.
Even more amazing though, is that the canvas has been computerized.
When you click on the link below, a much bigger version of the computerized painting appears.
Run your cursor over the people.
The programme tells you who they are - every single one of them.
BUT (click on a person) and you obtain the individual’s life history. 
This is fascinating... Can keep you busy for hours! 



Maknanya, korang tengok gambar atas tu melalui link CLICK HERE!! yang aku bagi tu. Then bila korang gerakkan cursor kat sorang-sorang individu dalam gambar tu, akan keluar nama individu tersebut. Bila korang klik je individu tu, keluarlah link yang menerangkan tentang individu tersebut. Teknologi komputer yang digabungkan dengan keindahan seni lukisan. Menarik bukan? Cer try...=)


:: Credited to : Frank Funn ::

Cik Misya : Zaman sekarang, apa-apa pun leh wat...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...