expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 9, 2011

Assignment pertama Pencarian Duta KrulMatric...done!

Akhirnya... Assignment pertama Pencarian Duta KrulMATRIC Photography & Videography telah keluar. Seperti yang telah diketahui, aku terpilih dalam Top 20 contest ni. Tak percaya? Boleh refer link INI.

Untuk assigment ni aku telah menghadiri sesi suaikenal dan menjalani beberapa sesi photoshoot indoor dan outdoor di Studio 88, Sungai Buloh. Alhamdulillah aku dapat menjayakan setiap task dengan baik. Terima kasih kepada yang mendoakan.:) 




Alhamdulillah dapat berikan yang terbaik untuk setiap shoot.. Ni baru sebahagian. Tunggu next photos.. Team KrulMatric sangat busy dengan macam-macam event. And dorang sangat pentingkan kualiti.. :) Pada sesiapa yang suka ngan gambar-gambar ni boleh "LIKE" kat SINI atau klik link pic bawah ni.


Bukan mudah untuk pihak juri KrulMatric memilih Duta terbaik yang diingini. Jadi, markah untuk peserta dinilai berdasarkan assignment-assignment berikut:

50% MARKAH ADALAH DARIPADA SESI SUAI KENAL
40% MARKAH DARIPADA TUGASAN DI SHAH ALAM CONVENTION CENTRE
10% MARKAH TUGASAN DI FACEBOOK

Ada rezekikah aku memenangi Pencarian ini? Wallahualam... Sama-sama doakan saya ek. Terima kasih semua..=)



Cik Misya : Walaupun panas terik semasa shoot, tak menjadi halangan untuk menghasilkan pose terbaik. Syukur..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...