expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 18, 2011

Contest : Next Al Shawl Icon bergandingan dengan putera raja??

Salam.. Macam-macam yang berlaku kebelakangan ni sampai aku terlupa nak update tentang satu contest yang aku baru join.Ala, macam biasalah contest like-like. huhu.. Kali ni dianjurkan oleh seorang putera! Huahuahua... Taktau lah organizer betul-betul putera raja ke tak tapi namanya Pwince Harry Photography. Hampir-hampir nama ke arah putera raja (Prince) la tu kan? huhu..

Bergandingan dengan pembekal shawl untuk gadis muslimah iaitu Al Shawl, terhasillah contest..........


Next Al Shawls ICON


So, aku dah join contest ni dan proses undian sedang berlangsung sehingga 20 Disember 2011. Lama tu!=)

Apa lagi, cepat sign in akaun facebook korang!! Kalau takde, sign up cepat-cepat! 

Dah masuk facebook? Ok, benda pertama kena buat adalah klik page Pwince Harry Photography
Lepas tu klik LIKE page ni. Benda ni compulsory! Kalau tak undian tak dikira..
Dah?
Next, kena pergi kepada gambar aku.. di SINI
Makesure keluar gambar macam kat bawah ni...


Nampak?? Kalau tak nampak taktau ler. Hehe.. So, apa lagi ditunggu? Klik LIKE kat bawah gambar ni. Bukan kat sini tapi kat facebook daa. :)
Selesai! Mudah kan? =)

Pada yang dah mengundi, terima kasih banyak-banyak. Mana tahu ada rezeki nak menang salah satu hadiah bawah ni..


Sokongan korang amat dihargai.. Thank you so much!

Rasa-rasa nak shopping online leh cuba usha-usha page Al Shawls..



Cik Misya : Banyak tul contest aku join. Takpe, yang penting cuba!=)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...