expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 1, 2011

Minat menyanyi? Rebutlah peluang untuk jadi artis terkenal!!

Anda minat menyanyi?? Teringin nak jadi artis? Haa... Cepat rebut peluang untuk menjadi penyanyi sekarang!! Jom join Pencarian Pasangan Duet Razzi Rahman yang sedang berlangsung sekarang hingga 
30 November 2011! 



Haa.. Apa tunggu lagi? Untuk penyertaan dan maklumat lanjut boleh refer link INI.

So, sesiapa yang memang berbakat, selalu test-test suara kat karaoke pun leh join. Mana-mana yang selalu tunjuk bakat dalam YouTube ke, ni lah masanya untuk korang tonjolkan bakat terpendam tu!! Rugi tak join.. Aku? Sorry memang aku tak berbakat dalam nyanyian. huhu.  Tapi makesure korang betul-betul komited dan mengikut syarat-syarat penyertaan yang telah ditetapkan. Atau tanya sendiri pada team Razzi Rahman untuk tahu lebih details tentang Pencarian ini. Cepat!! Sebelum terlambat!!!

Good luck to semua peserta yang telah menghantar penyertaan!!=) Mana tahu anda pula terkenal lepas ni..;)


Cik Misya : Menyanyi dalam bilik air leh la kot. Ahakss..;p

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...