expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, November 13, 2011

Photoshoot with penaja-penaja Video Klip SATU

Salam semua.. Ingat lagi aku pernah umumkan yang aku telah terpilih sebagai salah seorang pemenang Pencarian Model Muslimah untuk muzik video SATU nyanyian Razzi Rahman? Erm kalau tak ingat or tak tahu menahu pun, boleh refer link INI dan INI

Ok, muzik videonya belum keluar lagi. Tapi shooting untuk video tersebut telah pun dilaksanakan. Tunggu jela nanti lakonan kedua aku ok! =) By the way, photoshoot bersama-sama produk sponsor telah juga selamat diadakan. So, this is hasil photoshoot tersebut..:) 




Produk Kesihatan by Hayat Acai Berry

Make-up by Gadis Cantiks

Organized by team Razzi Rahman

Alhamdulillah sesi penggambaran berjalan dengan baik. Bermula jam 2.00 petang dan berakhir pada jam 6.00 petang. Seronok dapat jumpa Kak Melissa, Yuyu, Iena, Incik Calosa, Abg Razzi, tuan rumah (Ayu), abg Mie (Photog + Cameraman) and lagi sorang (Assist Photog).. huhu.. Ntah camne video klipnya pun taktahula.. Aku banyak menangis untuk klip video ni. Tunggu....................!;)





Cik Misya : Rasa macam kelakar je muka pakai shawl style turban. hehe..

1 comment :

Jue said... Reply To This Comment

singgah n follow cnie..:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...