Tolong undi saya untuk contest ni!!

Assalamualaikum!! Jom undi saya untuk contest terbaru!! [haha straight to the point] Come here and give me some support to me in this 'like' contest. Sonang jo!! Contest apakah?? Cer tengok gambar bawah ni....

NMS is refer to Nurmayangsari Bridal Gallery.. Menawarkan pakej perkahwinan untuk bakal-bakal pengantin. So, bagi memperagakan koleksi terbaru daripada butik ni, contest pencarian model ni diadakan.

Dah, cepat sign in facebook anda semua untuk memulakan tanggungjawab. hehe..

Ok, cer gi kat page Nurmayangsari Bridal Gallery, then klik LIKE. Ini wajib bagi memastikan undian anda dikira.
Dah like page? Greatt!!
Next go to this photo LINK akan keluarlah gambar seperti di bawah ini..


Dah keluar? So, klik LIKE ok! Mudah kan? Last date for voting is 12 December 2011. Cepat vote k!=)

Jangan terkeliru pula dengan contest lagi satu iaitu Pencarian Model Butik Pengantin Sentuhan Nadhira yang akan berakhir pada 27 Disember 2011 sebab aku menggunakan gambar yang sama untuk contest ini. So, undilah kedua-duanya! hehe..

Ok Selamat Mengundi dan terima kasih. Love uols!!!=)



Cik Misya : Alhamdulillah dapat beberapa offer dari butik pengantin dan photog yang memerlukan model. Rezeki... :)

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts