Alkisah Cik Misya dapat bunga dari si dia...

Yippie! Hehe.. Hari tu aku dapat bunga dari insan tersayang. Siapa lagi kalau bukan dari my Mr. J! Thank you so much laling. huhu.. Dah lama dah aku dapat bunga ni cuma tak sempat nak share ngan kawan-kawan semua. Gedik je kan? huahua.. Sharing benda yang menggembirakan, apa salahnya kan? 

Bunga ros.. my favourite!! Like it so much..!

Ramai kata senyuman kami sama... Si tembam! Hehe.. [Kenangan masa shoot ngan KrulMatric Photography]


Rasa cam bidadari plak dapat bunga...@_@


Kebetulan Mr. J ke Cameron Highland then singgah rumah aku semata-mata nak hantar bunga.. huhu...



Cik Misya : Wangian bunga ros sangat menusuk kalbu...^^

Comments

  1. haha dapat bunga memang best!!!! lagi2 3 kuntum. pundah cukup!

    ReplyDelete
  2. @intanberlian: yes thats true my dear..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts