expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 17, 2011

Alkisah Cik Misya dapat bunga dari si dia...

Yippie! Hehe.. Hari tu aku dapat bunga dari insan tersayang. Siapa lagi kalau bukan dari my Mr. J! Thank you so much laling. huhu.. Dah lama dah aku dapat bunga ni cuma tak sempat nak share ngan kawan-kawan semua. Gedik je kan? huahua.. Sharing benda yang menggembirakan, apa salahnya kan? 

Bunga ros.. my favourite!! Like it so much..!

Ramai kata senyuman kami sama... Si tembam! Hehe.. [Kenangan masa shoot ngan KrulMatric Photography]


Rasa cam bidadari plak dapat bunga...@_@


Kebetulan Mr. J ke Cameron Highland then singgah rumah aku semata-mata nak hantar bunga.. huhu...



Cik Misya : Wangian bunga ros sangat menusuk kalbu...^^

2 comments :

Intanberlian said... Reply To This Comment

haha dapat bunga memang best!!!! lagi2 3 kuntum. pundah cukup!

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@intanberlian: yes thats true my dear..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...