Mana nak cari Pati Ikan Haruan Polleney??

Salam semua.. Em nak tanya korang la, pernah tak makan Pati Ikan Haruan Polleney? Tak pernah? huhu aku pun tak pernah! hihi.. Selalu dengar pati ayam brands tu je..


Actually my mom menjalani operation baru-baru ni. So, beberapa saudara recommend suruh makan pati ikan haruan brand ni untuk mempercepatkan proses penyembuhan luka dalaman selepas operation. Ibu-ibu yang bersalin secara operation/scissor pun banyak yang gunakan produk ni. Aku try search kat internet tapi takde laman web rasmi menjual produk ni. Just banyak review & testimonial pengguna. So far semuanya bagi good feedback tentang produk ni. Jadi, memang aku nak try la belikan untuk my mom. 

Kot-kot ada dealer yang jual ubat-ubatan ke or tahu mana-mana web yang mempromosikan produk ni, roger-roger la saya k! Hopefully my mom lekas-lekas sembuh.. Cayang ibu!=)



Cik Misya : Seriau tengok orang kena operate.. Grrrr.....

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts