expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, December 25, 2011

Mana nak cari Pati Ikan Haruan Polleney??

Salam semua.. Em nak tanya korang la, pernah tak makan Pati Ikan Haruan Polleney? Tak pernah? huhu aku pun tak pernah! hihi.. Selalu dengar pati ayam brands tu je..


Actually my mom menjalani operation baru-baru ni. So, beberapa saudara recommend suruh makan pati ikan haruan brand ni untuk mempercepatkan proses penyembuhan luka dalaman selepas operation. Ibu-ibu yang bersalin secara operation/scissor pun banyak yang gunakan produk ni. Aku try search kat internet tapi takde laman web rasmi menjual produk ni. Just banyak review & testimonial pengguna. So far semuanya bagi good feedback tentang produk ni. Jadi, memang aku nak try la belikan untuk my mom. 

Kot-kot ada dealer yang jual ubat-ubatan ke or tahu mana-mana web yang mempromosikan produk ni, roger-roger la saya k! Hopefully my mom lekas-lekas sembuh.. Cayang ibu!=)



Cik Misya : Seriau tengok orang kena operate.. Grrrr.....

2 comments :

New Hope said... Reply To This Comment

Beli dkt kedai jamu.

KLIK DISINI:Mana Intan Mana Kaca

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@new Hope : Alhamdulillah dah jumpa nak beli kat mana..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...