expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 29, 2011

Minat menari?? Jom join ASKOPUTRA!!

Salam semua... Just want to share another one my favourite activities selain daripada modelling.. I love dancing!!=) Before this i pernah share with all of you about 1 club yang i join di Putrajaya named Anak Seni Komuniti Putrajaya (ASKOPUTRA). Rujuk SINI dan SINI.


Alhamdulillah tahun ni agak bertuah sebab tahun pertama aku join kelab ni dan telah diterima baik di kalangan ahli-ahlinya. Untuk pengetahuan korang, i am one of the Comittee of this club. Memegang jawatan sebagai Naib Setiausaha. Berat juga tanggungjawabnya especially bila Setiausaha tiada. huhu.. Takpela, orang dah amanahkan, just go with the flow. Thanks kepada ahli-ahli yang bagi peluang untuk join this club walaupun i'm still very new tapi dah rasa macam adik-beradik je. Kenal ngan abang-abang dan kakak-kakak senior also adik-adik yang super sporting. 

With one of my friend from UKM.. Walaupun dah habis study, minat pada menari tetap diteruskan.

Best pose during one of dance performance..:)

So, kat sini aku share lah laman blog kelab ni. Boleh view di SINI ok. Hopefully kelab ini terus maju jaya dan dapat mengembangkan lagi seni warisan bangsa iaitu tarian. Sesiapa yang teringin nak join even berada di luar Putrajaya pun boleh join tau. Actually menari adalah salah satu cara saya maintainkan stamina. Cos ramai tanya camne saya leh fit dan maintain cergas sepanjang masa walaupun sangat sibuk dengan kerja, modelling dan segala macam aktiviti. huhu. Seriously kalau suruh jogging, setengah padang memang saya pancit. Tapi dengan menari, 4-5 jam tanpa henti pun i still boleh tahan. So, jom join ASKOPUTRA!^^


Cik Misya : Aku ni memang berjiwa seni.. huhu..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...