expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 13, 2011

Pencarian Model DJC - DECEMBER 2011

Salam semua? Apa khabar? Lama dah ye rasanya aku tak update entri. Ok just want to invite you all vote for me in this new contest. Like usual, just like my picture.:) Tapi yang ni korang kena add friend dulu dengan penganjur then baru like korang dikira sebagai valid. Kalau sudi VOTE FOR ME ok!^^

Pencarian Model DJC - DECEMBER 2011


Contest bulanan ni dianjurkan oleh Butik Dlia Jane Collection. Kalau anda nak join pun boleh. 
Ok jom undi saya sekarang sehingga 3 Januari 2011!!

Dah log in facebook? 
Now go to the profile Dlia Jane Butik.. Please ADD FRIEND with her..
Done?
Then, go to my picture by clicking HERE.. Please click LIKE...
::Photo by Butik Mama::

Easy right? 

Thank you so much for lending me your hand. huhu.. Doakan saya berjaya ya..:)

Kalau nak shopping baju-baju kurung moden yang sangat cantik dan gojes, boleh tengok page Dlia Jane Collection di facebook atau website http://www.dliajane.com.my





Cik Misya : Hopefully ada rezeki terpilih. Kalau takde rezeki, cuba untuk bulan-bulan seterusnya pulak. hehe..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...