expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 31, 2011

Portfolio for New Year 2012

Sempena Tahun Baru 2012 aku update 1 lagi profile modelling aku yang terkini.. Bertemakan fancy make-up plus warna-warna pelangi musim mekap 2012.. 

Talent : Aimi Syahirah
MUA : Shovana Balan
Photog : Che Lat
Organizer : Azura Lath
Wardrobe : Aimi Syahirah Collection
Location : Taman Tasik Kemuning, Shah Alam

Apa yang menariknya photoshoot kali ni, kami berpeluang menjalani sesi photoshoot di dalam restoran McDonalds!! Kebetulan masa lunch lepak kat situ, sementara tunggu hujan reda, kami minta izin manager restoran tu untuk shoot then dia bagi. Apa lagi, dapatlah snap beberapa keping gambar dalam McD! huhu.. Korang ada? huahua.. 
Hasil tangan Shova.. She's so talented doing fancy make-up.

At McD.. With Siti Hajar and Dina Masnan...




Di tepi Tasik Kota Kemuning yang dingin dan indah..



Antara MUA yang terlibat.. Abg Jalel & Shazli




Feeling like a mermaid! hehehe..

I'm like a queen.. [berangan]


Di hujung jeti.. Gayat woo! 





Make-up for year 2012? ;)

Sejuk sangat masa ni sebab angin tiup dengan kencang..

With my MUA, Shovana Balan.. Sanggup datang dari Kuantan, Pahang untuk menjayakan event ini. Good job!


So, to all my friends and family out there, wish you all Happy New Year 2012!! Diharapkan dengan semangat tahun baru ini, kita akan menjadi lebih baik dan berjaya dari tahun sebelum-sebelumnya. Amin...=) 
Kalendar khas untuk tahun 2012.. Thanks Che Lat!


Cik Misya : Sambutan Tahun Baru? Tak pernah ku pergi event sedemikian.. Tak perlu pun. Kan?

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...