Speechless Saturday...

Apa nak tulis ek?? Erm actually dalam kepala banyak idea nak tulis tapi tak tahu mula dari mana. Huhu.. Bila dah banyak sangat fikir dalam kepala otak, dah bercampur-baur terus hilang dah idea tu. Em ada tips tak camne nak susun idea bila menulis entri? 


Aku berblogging ni bukan sepenuh masa. Bila rasa mood nak menulis datang, baru aku terjah blog ni. Bukan apa, it takes more time to update something compare dengan update status dalam facebook. Hehe.. Rasa MALAS pun ada. huhu. Yang mana memang 24 hours ngadap PC okla kot. Sampai leh generate income dan jadi kaya-raya. Syabas! Aku masih belum mahu sampai ke tahap itu. Cukuplah dapat menambah kenalan dalam alam siber ni. 

Tengokla ni, entri merepek apa aku tulis ni. Huhu.. Okla, takde mood nak tulis panjang-panjang. Mahu siapkan kerja lain yang lebih penting. See you again. Papai..


Cik Misya : Speechless Saturday..:p

Comments

  1. jom g bundle :) best boleh tawar menawar..^^,

    http://rombun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kadang2 mmg tak tahu nk tulis apa.....
    asalkan kita menulis. mana tahu dgn kata-kata kita memberi ilhamkpd org lain pula utk menulis.
    kan kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts