expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 3, 2011

You Tube berwajah baru?

You Tube berwajah baru? Em aku tak surelah apa yang berwajah barunya. huhu. Menurut sumber Warisan Chanteq Online Magazine, sesiapa yang ada akaun You Tube sekarang lebih mudah nak layari laman sosial tu. Dan katanya ia lebih ceria sebab ia di connect secara langsung dengan facebook. So korang leh tahu aktiviti rakan-rakan facebook yang menggunakan laman web tersebut. Cerita lanjut di SINI.


Nak tengok lakonan saya dalam Sketsa Komedi "Tersilap"? Tekan SINI. Klik like tau! hehe..


Cik Misya : Tak layan sangat you tube. huhu..

2 comments :

diana said... Reply To This Comment

jarang2 tonton youtube..
guna youtube untuk upload video2
syok sendiri je..muahahah

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

huhu saya pun sama diana.;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...