You Tube berwajah baru?

You Tube berwajah baru? Em aku tak surelah apa yang berwajah barunya. huhu. Menurut sumber Warisan Chanteq Online Magazine, sesiapa yang ada akaun You Tube sekarang lebih mudah nak layari laman sosial tu. Dan katanya ia lebih ceria sebab ia di connect secara langsung dengan facebook. So korang leh tahu aktiviti rakan-rakan facebook yang menggunakan laman web tersebut. Cerita lanjut di SINI.


Nak tengok lakonan saya dalam Sketsa Komedi "Tersilap"? Tekan SINI. Klik like tau! hehe..


Cik Misya : Tak layan sangat you tube. huhu..

Comments

  1. jarang2 tonton youtube..
    guna youtube untuk upload video2
    syok sendiri je..muahahah

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts