expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 19, 2012

Being a white angle in the night.. by Erin Nanie..

Salam semua.. Apa khabar? Hopefully korang semua sihat..:) Saya je tak berapa nak sihat. Alhamdulillah lepas makan ubat dan rehat secukupnya, saya beransur pulih. So, dah baca entri saya sebelum tentang show catwalk yang saya join? Belum lagi?? huhu.. Takpelah.. Yang dah baca thank you so much. Alhamdulillah ramai bagi feedback yang memberangsangkan. InsyaAllah will improve my skills in runaway show jika berkesempatan.:) Yang lum baca leh tengok di SINI.

Nak dijadikan cerita.. Masa event catwalk tu saya bertemu dengan Kak Erin yang kebetulan saya invite, dia pun join juga. Lepas habis event, soknya dia offer saya shoot di area Putrajaya. Bertemakan pengantin dalam persalinan putih di malam hari.. First time saya shoot malam ni. huhu. Nasib baik Kak Erin memang kenal dengan family saya sebab pernah jadi Mak Andam untuk wedding Busu dan Mak Andak saya. So, dapatlah pelepasan from my dad. (Ayah kak erin kenal ayah saya) hehe..

Maka terhasillah shoot ala-ala "White Angles"..
Talent : Aimi Syahirah & Cik Anis
MUA & Wardrobe : Semarak Kasih | Erin Nanie
Photog : Fairul Adzreen (Ferography), Syafiq Saadon, Amran, Ikmal Noordin
Location : Presint 2, Putrajaya




This is Kak Erin.. Tq Kak sebab sudi jemput. ^^



Suka sangat busana ni! Muat-muat je saiz saya. Hehe.. Sesuai untuk majlis pertunangan atau pernikahan..

Malam-malam mata pun dah kuyu. Kul 12.00 tengah malam kot!;p

Am i so serious? Itulah tema yang Kak Erin nak tonjolkan. Dia tak bagi senyum langsung! Huahuahua..;p

This is us! Hehe.. Sangat happening shoot ngan dorang ni. Huhu. Hopefully ada rezeki dapat shoot lagi ngan dorang. 

Nak tahu lebih lanjut tentang pakej perkahwinan Semarak Kasih by Erin Nanie? Click HERE. Seriously anda boleh memeriahkan majlis anda dengan harga yang sangat berpatutan! ^_^


Cik Misya : Rambang mata bila tengok baju pengantin cantik-cantik.@_@

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...